فواید خوردن روزانه انگور برای افزایش طول عمر

مطالعات اخیر منتشر شده نشان می دهد که مصرف انگور ممکن است تاثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، افزودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید:

رابطه سلامت و طول عمر ژاپنی ها با خوردن برنج

شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، از جمله میوه‌ها، سبزیجات و سایر غذاهای غیرفرآوری شده حمایت می‌کند.

مجموعه‌ای از مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، به ویژه زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه شود.

این تحقیق نشان می‌دهد که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی غربی پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در موش‌ها می‌شود.

بیماری کبد چرب می‌تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. با توجه به یافته‌های مطالعه، انگور در سفره ممکن است نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.

«جان پزوتو»، رئیس و استاد داروسازی کالج داروسازی و علوم بهداشتی دانشگاه نیوانگلند غربی، گفت: «تحقیقات نشان می‌دهد که چگونه خوردن انگور می‌تواند به جبران برخی از اثرات رژیم غذایی غربی پرچرب کمک کند.»

پزوتو در ادامه افزود: «اول اینکه، طول عمر افزایش می‌یابد، که نشان‌دهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می‌شود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآوردها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و منجر به پیامدهای بد سلامتی می‌شود، پیشگیری شده یا به تأخیر می‌اندازد.»

وی گفت: «مکانیسم‌هایی که نشان داده‌ایم با واسطه انگور انجام می‌شوند، می‌توانند برای ارتقای سلامتی، صرف نظر از رژیم غذایی، تعمیم داده شوند.»

انتهای پیام/

کد خبر: 1150679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =