آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات

سالاد مرغ و سبزیجات، یک وعده غذایی کامل، لذیذ و مغذی است که مصرف هفته‌ای یک‌ تا دو مرتبه از آن می‌تواند برای افرادی که رژیم لاغری دارند یا ورزشکار هستند، مناسب باشد. در این مطلب با طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات آشنا می‌شوید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در طول رژیم‌درمانی یا ورزش‌های حرفه‌ای رعایت شود، دریافت پروتئین کافی به‌منظور محافظت از بافت‌های عضلانی بدن است. در کنار پروتئین، دریافت فیبر غذایی، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های کافی در طول دوران رژیم‌درمانی هم از اهمیت بالایی برخوردار است و این موارد تغذیه‌ای می‌توانند به حفظ انرژی ورزشکاران هم کمک کنند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

سالاد مرغ و سبزیجات، یک وعده غذایی کامل، لذیذ و مغذی است که مصرف هفته‌ای یک‌ تا دو مرتبه از آن می‌تواند برای افرادی که رژیم لاغری دارند یا ورزشکار هستند، مناسب باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون: یک‌چهارم لیوان

آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده‌شده: یک حبه

پودر آویشن یا اورگانو: نصف قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای یا سفید: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه نیم‌کوب: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

کاهوی خردشده: ۴ لیوان

 اسفناج: ۴ لیوان

سینه مرغ پخته و ریش‌ریش‌: ۲ لیوان

گوجه‌ گیلاسی خردشده: ۱ لیوان (از وسط به دو قسمت تقسیم شود)

خیار خرد شده: ۱ لیوان

پیاز خام خردشده: نصف لیوان

پنیر فتای خردشده: یک‌سوم لیوان

مغز آفتابگردان بدون نمک: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل کاپی یا فلفل دلمه‌ای خرد شده: یک‌سوم لیوان

طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات

۱. ابتدا روغن زیتون، آب لیموترش تازه، ‌سیر رنده‌شده، پودر آویشن یا اورگانو، شکر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب کنید و این ترکیب را حداقل ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم سس یکنواخت شود.

۲. داخل یک ظرف گود، گرد و با قطر حداقل ۲۵ تا ۲۸ سانتی‌متر، سبزیجات را در کنار یکدیگر بچینید.

۳. بعد از اینکه کاهو، اسفناج، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل کاپی یا دلمه‌ای را کنار همدیگر چیدید، سینه مرغ پخته و ریش‌ریش را روی همه مواد بریزید و درنهایت روی سالاد را با پنیر فتای خردشده و دانه آفتابگردان بدون نمک بپوشانید.

۴. درنهایت سس را روی همه قسمت‌های سالاد بکشید و آن را سِرو کنید.

۵. شما می‌توانید همه مواد سالاد همراه با سس را با یکدیگر هم بزنید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد یکدیگر بروند. از آنجایی که این سالاد حاوی پیاز خام است، بهتر است بیش از ۳۰ دقیقه داخل یخچال یا بیرون از یخچال به آن استراحت ندهید.

ارزش تغذیه‌ای

هر وعده مصرفی از این سالاد که حدود ۲.۵ لیوان می‌شود، حاوی ریزمغذی‌ها و درشت‌مغذی‌های زیر است؛ ۴۶۶ کیلوکالری انرژی، ۲۴ گرم چربی، ۱۳۰ میلی‌گرم کلسترول، ۵۹۱ میلی‌گرم سدیم، ۱۴ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر غذایی، ۴۹ گرم پروتئین، ۷ گرم قند، ۳۰ میلی‌گرم نیاسین، ۶۸۸۱ واحد بین‌المللی ویتامین A و ۱۰۶۸ میلی‌گرم پتاسیم.

منبع: سلامت

انتهای پیام/
 

کد خبر: 1153043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =