اسرائیل: توافق هسته‌ای با ایران تا بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا امضا نمی‌شود

سخنان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در راستای ادعاهای یک مقام اسرائیلی درباره این است که توافق تا بعد از انتخابات میان دوره‌ای ایالات متحده آمریکا امضا نخواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز از خبرگزاری رویترز، گانتس امروز پنجشنبه در یک کنفرانس در دانشگاه رایشمن شهر هرتزلیا توافق هسته‌ای ایران را در وضعیتی به بودن در بخش اورژانس تشبیه کرد و مدعی شد که شاید زمانی پس از انتخابات وجود داشته باشد تا ببینیم چطور پیش می‌رود.

سخنان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در راستای ادعاهای یک مقام اسرائیلی درباره این است که توافق تا بعد از انتخابات میان دوره‌ای ایالات متحده آمریکا امضا نخواهد شد.

بیشتر بخوانید:

رجزخوانی رئیس موساد رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران

این درحالی است که وزارت امور خارجه آمریکا دوشنبه (۲۱ شهریور) با انتشار بیانیه ای اظهارات یکی از مقام های ارشد رژیم صهیونیستی در مورد کنار کشیدن واشنگتن از مذاکرات احیای برجام را رد و تاکید کرد که تلاش های آمریکا برای دستیابی به یک توافق با ایران ادامه دارد.  

فرانسه، آلمان و انگلیس روز شنبه ۱۹ شهریور ماه با صدور بیانیه مشترکی مدعی شدند که ایران از فرصت دیپلماتیک حساس استفاده نکرده است و در ادعایی بی‌پایه و اساس اعلام کردند که ایران در عوض به گسترش برنامه هسته ای خود به نحوی فراتر از هرگونه توجیه غیرنظامی قابل قبول ادامه می‌دهد.

گفت‌ وگوها در حالی به مراحل سرنوشت‌ساز رسیده که رسیدن به خط پایان و توافق نهایی معطل تصمیم‌های سیاسی غرب بویژه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده توافق سال ۹۴ است.

تهدید گانتس علیه لبنان

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مساله این روزهای مذاکرات تل آویو و بیروت بر سر مرز دریایی پرداخت.

وی با اشاره به میدان گازی که رژیم صهیونیستی توسعه طلبانه از آن برداشت می‌کند، ادعا کرد که اگر حزب الله به میدان کاریش حمله کند، لبنان تاوان آن را خواهد داد.

حزب الله بارها به رژیم اسرائیل نسبت به هرگونه فعالیت در میدان «کاریش» هشدار داده است. در اوایل ماه ژوئیه، ارتش این رژیم اعلام کرد که با یک پهپاد غیرمسلح که توسط حزب الله به سمت میدان کاریش ارسال شده بود مقابله کرده است.  

گانتس پیشتر در ۲۲ اوت (۳۱ مرداد) گفته بود که حمله حزب الله به کاریش ممکن است به جنگ جدیدی بین این رژیم و حزب الله لبنان منجر شود.

دو سال است که آمریکا با علم به اینکه لبنان و رژیم اسرائیل بر سر مرزهای آبی در حال جنگ هستند با هدف دستیابی به توافقی با هدف تعیین مرزهای دریایی بین آن‌ها و رفع موانع استخراج گاز از میدان مورد مناقشه «کاریش»، میان «بیروت» و «تل آویو» میانجیگری می‌کند.  

لبنان میدان کاریش را در بخشی از آبهای مورد مناقشه با سرزمین‌های اشغالی می‌داند در حالی که کابینه رژیم اسرائیل آن را در منطقه انحصاری اقتصادی خود می‌داند.  

از ابتدای ژوئیه، تحولات مربوط به این پرونده به دنبال ورود یک کشتی استخراج و ذخیره‌سازی اجاره شده توسط کابینه رژیم اسرائیل توسط شرکت انرژی «بی‌ال سی» مستقر در لندن، در نزدیکی میدان کاریش، میانجیگری آمریکا شدت یافت.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1153782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =