فعالیت ۵۱ مرکز تحقیقاتی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران

عضو کمیته برنامه ریزی و هماهنگی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی درباره اقدامات برای توسعه فعالیت‌ها دانش بنیان و پزشکی بین دانشگاه و صنعت گفت: ۱۱ مرکز رشد و فناوری سلامت و مرکز تحقیقاتی سلامت در علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند.

جلال حیدربیگی، عضو کمیته برنامه ریزی و هماهنگی مراکز رشد دانشگاه  آزاد اسلامی درباره اقدامات برای توسعه فعالیت‌های دانشجویان علوم پزشکی در صنعت به خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: ۱۱ مرکز رشد و فناوری سلامت و ۵۱ مرکز تحقیقاتی سلامت در علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند. هم اکنون در مراکز رشد به میزان قابل توجهی از محصولات مستقر در شرکت‌های دانش بنیان تجاری شده و در حال فروش هستند. بخشی از محصولات هم در حال ورود به بازار  و بخشی دیگر در مرحله اولیه کار و اخذ مجوز هستند.

وی درباره ارتباط صنعت با دانشگاه افزود: مراکز رشد و تحقیقاتی با حضور اعضای هیات علمی پزشکی به فعالیت‌های پژوهشی اقدام کرده و در کمیته‌های مختلف در زمینه تحقیقات دانشجویی و ارتباط با دانشجویان علمی پزشکی به فعالیت می‌پردازند. کمیته‌های تحقیقات دانشجویی هسته‌های اولیه انجام فعالیت‌های پژوهشی و خوراک اولیه مراکز تحقیقات را تامین می‌کنند.

حیدر بیگی ادامه داد: اعضای هیات علمی با کمک تیم‌های مختلف به فعالیت پرداخته و با ورود به مراکز رشد در این مراکز شرکت‌ها و واحدهای فناور با صنعت ارتباط داشته و این فضا به عملیاتی کرده پژوهش‌ها می‌انجامد.

هدف اصلی ایجاد تعامل بین صنعت و دانشجویان است

عضو کمیته برنامه ریزی و هماهنگی مراکز رشد دانشگاه  آزاد  اسلامی ادامه داد: معاونت علوم پزشکی از سال گذشته در استان‌های مختلف فعالیت‌های متعدد در قالب برگزاری همایش توانمندسازی فناوران سلامت در مرحله نخست در بیمارستان فرهیختگان انجام شده و به طور مشخص هدف این است که در حوزه‌های تجهیزات پزشکی، دارویی، آرایشی و بهداشتی در سازمان‌های دولتی  یا انجمن‌های حمایتی، تخصصی و شرکت‌های دانش بنیان سلامت، صندوق سلامت و ... به عنوان بدنه صنعت با فناوران به عنوان دانشجویان فناور تعامل برقرار کنند.

حیدبیگی تاکید کرد: برای تولید محصولات در مراحل متعدد همچون اخذ مجوز یا فروش در قالب برگزاری همایش فعالیت‌ها برای معرفی اقدامات انجام شده است. درضمن در طول سالجاری همایش‌ها با هدف توسعه ارتباط دانشجویان و فناوران با صنعت در استان‌های کشور برگزار می‌شود. در مرکز رشد سلامت یا مرکز رشد غیرپزشکی امیدواریم بتوان در راستای طرح پویش و با هدف ایجاد تحول در دانشگاه بتوان اقدامات مناسب را در دستور کار قرارداد.

دانشگاه حل مساله به دنبال حل نگرانی اشتغال دانشجویان

عضو کمیته برنامه ریزی و هماهنگی مراکز رشد دانشگاه  آزاد  اسلامی درباره استقبال دانشجویان در راستای ایجاد کسب  و کار بعد از فارغ التحصیلی ادامه داد: تمامی دانشجویان دغدغه‌های اشتغال دارند و دانشگاه حل مساله و پژوهش‌های مساله محور از مهمترین دغدغه‌ها است. دغدغه‌های اصلی بعد از تحصیل هدف کسب بازار و اشتغال است و برنامه ریزی‌ها  در حوزه پژوهش‌های علوم پزشکی و فناوری سلامت با هدف آشنایی دانشجویان، فناوران و صنایع مرتبط با سلامت در حوزه تجهیزات پزشکی، تجهیزات مصرفی و ... به فراخور رشته تحصیلی هدف این است که با دغدغه و علایق دانشجویان انجام شود و در این زمینه مراسم و سمینارهای متعدد آغاز شده و ادامه دارد.

انتهای پیام /

کد خبر: 1154602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =