برای بیمار نشدن در فصل پاییز چه مواد غذایی بخوریم؟

با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزای فصلی افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای تقویت سیستم ایمنی در برابر بیماری‌های سرماخوردگی و آنفلوانزای فصلی  باید خواب کافی داشته و️فعالیت بدنی کافی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید:

راهکارهایی برای در امان ماندن بیماری‌ها در پاییز

افراد باید منابع غذایی ویتامین c مصرف و از خوردن ️منابع پروبیوتیکی به همراه ️میوه و سبزی‌های حاوی ویتامین A غافل نشوند.

بهتر است که افراد  برای ارتقای سیستم ایمنی بدن خود ️به وضعیت ویتامین D بدن خود دقت داشته و ️منابع غذایی امگا ۳ مصرف کنند. ️

افراد باید مصرف ادویه‌ها را در برنامه غذایی روزانه خود قرار داده و️از منابع پروتئینی در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنند همچنین ️به اندازه کافی آب بنوشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1155517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 11 =