آموزش آشپزی / طرز تهیه چلو گوشت گیاهی

چلوگوشت گیاهی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین هاست .

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای طرفداران غذاهای گیاهی و وجترین ها؛ دستور تهیه غذایی با هویج را اماده کردیم. چلوگوشت گیاهی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین هاست .

بیشتر بخوانید

حلــیم با طعم سیرابی!

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :
سویای درشت      ۱۵۰ گرم
 روغن مایع     به میزان لازم
 پیاز خرد کرده     ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
 زردچوبه     ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه     یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین     ۱ قاشق چایخوری
هل     ۱۰ عدد
پودر زنجبیل     ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق سوپخوری
نمک     ۱ قاشق چایخوری
زعفران حل کرده     ۱ قاشق چایخوری
هویج متوسط     ۳ عدد

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبکش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه پیاز را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از ۳ دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای که آب روی سویا را بپوشاند. اکنون حرارت را کم کنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه کنید. حالا هویج را خلالی خرد کنید و در اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بکشید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه چلو گوشت مجلسی)

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود ۳ پیمانه (تقریباً ۴۵۰ گرم ) است.

انتهای پیام /

کد خبر: 1159517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =