آموزش آشپزی/ طرز تهیه همبرگر با سویا

گوشت یکی از اصلی ترین مواد در تهیه همبرگر است اما برای کسانی که گوشت دوست ندارند میتوان جایگذینی انتخاب کرد که طعم خاص و خوشمزگی همبرگر حفظ شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، همبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است اما افراد گیاهخوار به دلیل استفاده از گوشت در همبرگر از مصرف آن خودداری می کنند. همبرگر با سویا یکی از خوراکی‌های محبوب گیاه‌خواران و کسانی است که به هر دلیلی از خوردن گوشت خودداری می‌کنند. اگر شما هم جزو این افراد هستید، با این بخش همراه شوید تا راحت ترین و کامل ترین روش طرز تهیه همبرگر با سویا را بیاموزید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه همبرگر خانگی

مواد لازم برای تهیه همبرگر با سویا

مواد لازم    میزان لازم
سویا    ۱۵۰ گرم
پیاز     ۲ عدد متوسط
آبلیمو    ۳ قاشق غذاخوری
سبزی معطر خرد شده    ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل    ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ     ۱ عدد
آرد نخودچی     ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم     ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز    ۱/۳ قاشق چای خوری
نمک، فلفل، پودر سیر     به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر با سویا

سویا را درون ظرفی بریزید و مقداری به آن آب ولرم بیافزایید و اجازه دهید یک شب تا صبح خیس بخورد تا نفخش گرفته شود.(در صورت عجله داشتن سویا را ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در آب بخیسانید)
سویا را آبکش و آب آن را کاملا بگیرید.
سویا را در چرخ گوشت ریخته و دو مرتبه چرخ کنید.
پیاز را پوست بگیرید و به همراه یک یا دو حبه سیر به دلخواه رنده کنید.
آب پیاز را کاملا با دست بگیرید تا فقط تفاله‌ها باقی بمانند.
سویا چرخ شده را درون مخلوط کن، میکسر یا غذاساز و... بریزید و با هم ترکیب کنید.
به آن‌ آرد نخودچی، آرد گندم، سس خردل، سبزی‌های معطر، زیره، پودر سیرو نمک و فلفل را بیافزایید.
پیاز را هم به مواد اضافه کنید.
بعد از خمیری شکل شدن مواد را در ظرفی بریزید و تخم مرغ را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.
بعد از ۵ دقیقه که همبرگرها حالت چسبندگی یافتند، مواد را به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دستتان بچرخانید تا به شکل گرد دربیاید.
یک کیسه فریزر را روی سطح قرار دهید و همبرگر شکل داده با دست را روی آن بگذارید.
یک پلاستیک فریزر دیگر روی آن قرار دهید.
یک بشقاب را روی مواد فشار دهید تا پهن شود و ضخامت آن به حدود نیم سانتی متر برسد.
همه مواد را به همین شکل فرم دهید.
همبرگرهای شکل داده شده را نیم ساعت در یخچال یا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودشان را کاملا بگیرند.
بعد از شکل گرفتن؛ همبرگرها را از یخچال خارج کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
می توانید همبرگرها را روی گریل کباب نمایید.

نکات مهم تهیه همبرگر

در صورت تمایل می توانید مقداری گوشت و کمی دنبه به مواد همبرگرتان اضافه کنید. گوشت را همراه با سویایی که خیسانده و آبکش کرده‌اید و آبش را خوب گرفته‌اید، دو مرتبه چرخ کنید و سپس باقی مراحل را پیش ببرید.
می توانید همبرگر را آماده و با همان کیسه فریزر که زیر و روی آنها قرار دارد، در یک ظرف درب بسته قرار داده و در فریزر بگذارید.
چرخ کردن دوبار سویا ضروری است زیرا هر چه سویاها ریزتر باشند، شکل دادن آن‌هاراحت تر است.
اگر همبرگرتان شکل نمی گرفت و شل بود، کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.
به جای آرد نخودچی می توانید از آرد سفید گندم یا آرد سوخاری استفاده کنید.
به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک پودر شده استفاده کنید.
استفاده بیش از حد از سبزی سبب تلخی همبرگر می شود.
در صورت تمایل و یا وگان بودن می توانید سس خردل و تخم مرغ را حذف کنید.
گرفتن آب پیاز سبب می شود که انسجام مواد از بین نرود.
همبرگر را بعد از تهیه مواد در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1160900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =