آموزش آشپزی/ دستور پخت چلو گوشت عربی

چلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی پلو گوشت عربی است. برای پختن این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.

بیشتربخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه همبرگر با سویا

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۴۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

پیاز: ۲ عدد متوسط

لپه: ۱ پیمانه

کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

برنج: ۴ پیمانه

سیب زمینی: به مقدار کافی

چوب دارچین و دانه فلفل سیاه: به مقدار کافی

میخک و برگ بو: به مقدار کافی

فلفل سیاه، نمک و زردچوبه: به مقدار کافی

پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل: به مقدار کافی

طرز تهیه پلوگوشت عربی

مرحله اول

برای تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می‌ریزیم تا به مدت یک ساعت درون آب بماند و خیس بخورد. حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت را به همراه آب، سیر و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون زودپز ریخته و اجازه می‌دهیم گوشت کاملا پخته شود. حالا لپه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می‌ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا لپه پخته شود.

مرحله سوم

پس از پخته شدن گوشت آن را از زودپز خارج کرده و آب گوشت را از صافی رد می‌کنیم تا یکدست شود، سپس برای پخت برنج کنار می‌گذاریم. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو درون قابلمه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می‌دهیم آب گوشت جوش بیاید، سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را به صورت کته دم می‌کنیم. زمانی که لپه کاملا پخته شد آن را آبکشی می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابع مناسب تفت می‌دهیم تا کمی‌سرخ شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن می‌افزاییم.

مرحله ششم

در ادامه به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی‌ادویه‌ها از بین برود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و پس از تفت دادن آب جوش را به آن می‌افزاییم. حالا اجازه می‌دهیم گوشت بپزد و ادویه‌ها به خورد آن بروند.

مرحله هفتم

حالا درون یک تابه جداگانه مقداری روغن ریخته و کشمش را به آن می‌افزاییم. پس از کمی‌تفت دادن لپه را به تابه اضافه کرده و مقداری نمک و پودر دارچین به آن اضافه می‌کنیم و زمانی که لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه زمانی که برنج دم کشید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس حشو لپه و گوشت را به صورت پخش روی آن می‌ریزیم. در نهایت پلو را به همراه سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو می‌کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1161055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =