دسترسی بیش از هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به سامانه ساتع

مدیرکل صنعت، جامعه و دانشگاه حوزه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری گفت: تاکنون بیش از هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه که متقاضی استفاده از خدمات سامانه ساتع بودند در سامانه ثبت نام و احراز هویت شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه ایسکانیوز، پیرو اقدامات اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه به منظور ایجاد دسترسی به سامانه ساتع برای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی  در سامانه ساتع پس از گذشت حدود یکسال از این اقدام، بیش از یک هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه که متقاضی استفاده از خدمات این سامانه بودند در سامانه یاد شده ثبت نام و احراز هویت شدند.

لاله ملک نیا، مدیرکل صنعت، جامعه و دانشگاه حوزه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری  در تشریح سامانه اجرایی بند ح تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ تحت عنوان سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری ساتع گفت: این سامانه زمینه مناسبی را برای ارتباط دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با شرکت‌ها و صنایع تولیدی فراهم می‌کند و از این طریق اولویت‌ها و نیازهای پژوهشی صنعت و جامعه با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به اشتراک گذاشته می‌شود. در حقیقت، این سامانه درگاهی است برای اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تا از طریق آن بتوانند ضمن انتخاب اولویت پژوهشی مورد نظر خود از بین اولویت‌های صنایع، شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت، پیشنهاد خود را در سامانه ثبت کنند تا پس از طی فرایندهای مربوطه، اقدامات لازم به منظور عقد قرارداد صورت پذیرد.

وی افزود: دو سال قبل دسترسی به این سامانه برای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی وجود نداشت و اعضای هیات علمی این دانشگاه نمی‌توانستند برای اخذ پروژه‌های عرضه شده در این سامانه اقدامی انجام دهند. به همین دلیل بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه و همچنین دستورات ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تعامل پیش دستانه با صنایع و گسترش ارتباطات دانشگاه با صنعت و جامعه با نگاه حل مساله، ایجاد دسترسی به سامانه‌های ساتع و ساجد وزارت عتف و همچنین سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) برای دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار این اداره کل قرار گرفت و به دنبال تلاش و پیگیری‌های فراوان موفق شدیم دسترسی به همه سامانه‌های یاد شده را در طی دو سال اخیر برای اعضای  هیات علمی دانشگاه فراهم کنیم.

ملک نیا تاکید کرد: با این اقدام تا به امروز که قریب یکسال از این دسترسی می‌گذرد، فرآیند احراز هویت بیش از یک هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه در سامانه ساتع توسط این اداره کل انجام شده است و ۳۰ پروژه برون دانشگاهی به ارزش بیش از ۳۵ میلیلرد ریال برای دانشگاه از طریق این سامانه جذب شده است.

مدیرکل صنعت، جامعه و دانشگاه در توضیح روند استفاده از امکانات این سامانه بیان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی که مایل به عقد قراردادهای پژوهشی با شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت هستند، کافی است پس از ثبت نام به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ساتع، توسط معاونت پژوهشی واحد به اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه معرفی شوند تا مراحل احراز هویت  در سامانه و انتخاب اولویت پژوهشی مورد نظر توسط مجری طی شود. پس از قبول پیشنهاد توسط شرکت یا سازمان مربوطه، تصویری از قرارداد مذکور که به تایید شورای پژوهشی واحد رسیده است، برای ثبت نهایی به اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه ارسال می‌شود.

در پایان، ملک نیا اظهار کرد: امیدواریم دسترسی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به امکانات این سامانه بتواند ضمن افزایش انگیزه برای انجام فعالیت‌های پژوهشی، به رونق فعالیت‌های دانش بنیان، تقویت ارتباط دانشگاه با بخش صنعت و هدایت تحقیقات دانشگاهی به سوی پژوهش‌های کاربردی و حل مساله، کمک کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1161514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =