آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیر برنج مجلسی با خامه

شیر برنج یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و بسیار مقوی است که طرز تهیه ساده ای دارد. این بار می توانید این غذای محبوب را با خامه خوشمزه تر از همیشه طبخ کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شیربرنج یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است، از ترکیب شیر و برنج تهیه می‌شود. این غذا که به آن آش شیر یا شیربا نیز می گویند، به دلیل وجود برنج و شیر در آن غذای مقوی محسوب می‌شود و برای کودکان و سالمندان مفید است.

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کاپ کیک پای سیب

در این بخش طرز تهیه شیربرنج با خامه را آموزش می دهیم، با توجه به رسپی زیر خوشمزه ترین شیربرنج عمرتان را برای صبحانه یا ناهار و شام و حتی سحر و افطار ماه مبارک رمضان بپزید.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج با خامه برای ۴ نفر

مواد لازم    میزان لازم
شیر    ۵ پیمانه
برنج نیم دانه    ۱ پیمانه
شکر    ۱ پیمانه
هل دم کرده    ۲ قاشق چای خوری
گلاب    ½ پیمانه
خامه    ‏½پیمانه
نمک    ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیر برنج با خامه

برنج را از شب قبل بخیسانید و در یخچال قرار دهید.
روز بعد درون قابلمه ای برنج را به همراه نمک و ۳ پیمانه آب بریزید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
برنج را تا جایی بپزید که نرم شده و آب آن بخار شود.
پس از نرم شدن برنج، سپس شیر و شکر را به آن بیافزایید.
اجازه دهید شیر به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید تا برنج کاملا مغزپخت شده و له شود.
دائم شیربرنج را هم بزنید،بعد از حدود نیم تا ۱ ساعت زمان شیربرنج به غلظت مناسب خواهد رسید.
در این مرحله گلاب و دمکرده هل را بیافزایید.
ده دقیقه پس از افزودن گلاب و هل حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید شیربرنج خنک تر شده و از داغی بیافتد، سپس خامه را بیافزایید.
شیربرنج و خامه را هم بزنید تا با یکدیگر کاملا مخلوط شوند.
شیربرنج خامه ای را در ظرف دلخواه سرو بریزید و تزئین نمایید.

نکات مهم پخت شیر برنج ساده با خامه

پهنگام خیس کردن برنج می توانید به آن کمی شیر و گلاب بیافزایید تا خوش طعم تر شود.
برای خوش عطر و طعم شدن شیربرنج حتما از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید.
می توانید شکر را از این رسپی حذف و در آخر شیربرنج را با شیره انگور یا خرما یا مربای دلخواه میل نمایید.
در صورت تمایل می توانید به شیربرنج زعفران دم کرده اضافه نمایید.
برای تهیه شیر برنج قالبی، شیربرنج شما باید غلیظ تر از حد معمول شود؛ سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و منسجم کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در ظرف سرو برگردانید.
شیربرنج را با پودر پسته، گل محمدی و … تزیین کنید.
انتهای پیام/

کد خبر: 1167513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =