نکات تغذیه‌ای در زمان ابتلا به کرونا

مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در زمان ابتلا به کرونا فراموش نکنید. هفته ای یک مکمل ویتامین D پنجاه هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشکده ، در یاداداشتی  "۲۰ نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا" را جمع آوری و تنظیم کرده است.

آخرین آمار کرونا در ایران/ شهرهای آبی کرونایی بیشتر شد

در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا ، در صورت ابتلا نکات تغذیه ای زیر را فراموش نکنید.
۱.مصرف آب را فراموش نکنید  حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.

۲. مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و … ممنوع است.

۳. فقط غذاهای آبپزشده در این دوران مصرف کنید.

۴. دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

۵. هر روز یک عدد تخم مرغ آبپزشده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.

۶. مصرف شکر و قند را محدود کنید.

۷ . غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فود ها ممنوع است.

۸ . مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

۹ .  مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا،نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه ها ی صنعتی ، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات  ممنوع است.

۱۰ .  لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.

۱۱ . موادغذایی محرک )مانند برخی ادویه های تند(  را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.

۱۲ . صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده مصرف کنید.

۱۳.  دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق ، پسته و گردو و کنجد را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست ، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.

۱۴ .  مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید.  هفته ای یک مکمل ویتامین D پنجاه هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم  و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.

۱۵ . از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و … در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

۱۶.  از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

۱۷ .  در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.

۱۸ . از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی  و سبزیجاتی همچون هویج مصرف کنید.

۱۹.  درکنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.

۲۰. مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ  ممنوع است.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1168306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =