آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه مربای گل گاو زبان

مربای گل گاوزبان با خواص آرام بخشی که دارد می تواند یک مربای مناسب برای وعده صبحانه و شروع آرام بخش روزانه باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شاید تا به حال اسم مربای گل گاوزبان به گوشتان نخورده باشد ولی این مربا به قدری خوشرنگ و خوش طعم و آرامش بخش است که مسلما شما را جذب خواهد کرد. گل گاوزبان جزو گیاهان دارویی محسوب می شود که دارای ویتامین سی و بی بتاکاروتن ، اسید های چرب و مواد معدنی زیاد از جمله کلسیم و پتاسیم ، روی و آهن است و به دلیل خاصیت آرام بخشی که دارد معروف شده است.

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه مربای قارچ

گل گاوزبان طبعی گرم و خشک دارد و برای درمان افسردگی ، بیماری های عصبی و دوره قاعدگی و یائسگی مفید است. جوشانده گل گاوزبان با عسل درمان سرفه های خشک زمستان است و به کاهش ورم حفره های بینی ، گرفتگی صدا ، گلودرد و تنگی نفس کمک می کند.

مصرف مربای گل گاوزبان در صبحانه به شما کمک می کند که روزتان را با آرامش بهتری سپری کنید.

مواد لازم مربای گل گاوزبان تازه

گل گاو زبان تازه     ۲۵۰ گرم
شکر     ۵۰۰ گرم
آب     ۲ پیمانه
لیمو ترش تازه     نصف یک عدد

گل گاوزبان تازه را با نصف پیمانه آب بگذارید به مدت ۱ – ۲ ساعت دم بکشد و گلبرگها کاملا بپزند.

شکر و ۲ پیمانه آب را در قابلمه ریخته و بجوشانید تا قوام آید.

گل گاوزبان دم کشیده را به شهد اضافه کنید.

یک لیمو را از وسط نصف کرده ، هسته هایش را خارج کنید و اجازه دهید ریزجوش بزند و به غلظت مناسب برسد.

شعله را خاموش کرده و لیمو را از مربا خارج نموده در شیشه در بسته در یخچال نگهداری نمایید.
آب     ۲ پیمانه
شکر     ۲ پیمانه
لیمو عمانی     ۲ عدد
گل گاو زبان     ۲۵۰ گرم
آب لیمو تازه     ۱ قاشق چایخوری

 طرز تهیه مربای گل گاوزبان خشک با لیمو عمانی

برگ های گل گاوزبان را به خوبی بشویید تا خاکش گرفته شودو در صورت نیاز به مدت ۱ شب در آب سرد بخیسانید تا کاملا خاکش جدا شود. سپس با ۱ پیمانه آب بجوشانید تا کاملا نرم شوند.

لیموعمانی را از چند ساعت قبل خیس کنید.

برای تهیه شربت ۱ پیمانه آب را به همراه شکر روی شعله متوسط بجوشانید .

لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کرده به شربت بیفزایید وو به جوشاندن شربت ادامه دهید تا غلیظ و کشدار شود.

گل گاوزبان را به همراه آبی که در آن جوشیده است به شربت اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بجوشانید.

در این مدت اصلا شربت را هم نزنید که بعدا شکرک نزند.

لیمو عمانی را خارج کرده و آب لیموی تازه را به مربا اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه شعله را خاموش کنید.

در صورت تمایل میتوانید به این مربا عصاره هل یا وانیل اضافه کنید.

انتهای پیام /

کد خبر: 1168314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =