آموزش آشپزی / طرز تهیه کاچی نباتی، شیرین و مقوی

کاچی نبات یکی از انواع دسرهای سنتی و مقوی ایرانی است که برای فصل زمستان بسیار مناسب است.

به گزارش  گروه اجتماعی ایسکانیوز، در زمستان طبخ و تهیه دسرهای گرم و مقوی بسیار مفید است؛ به ویژه که وقت چندانی هم از ما نگیرند و دستور پخت راحتی داشته باشند. یکی از این دسرها کاچی نبات است که دستور پخت آن را می‌خوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش بلغور؛ مخصوص روزهای سرد زمستان

مواد لازم برای تهیه کاچی نبات

مغز گردو، بادام، پسته:  ۲۵ گرم نیمکوب از هر یک

آرد گندم با برنج: یک لیوان

نبات آسیاب شده: یک لیوان

کره: ۱۰۰ گرم

هل: نصف قاشق مرباخوری

آب: ۴ لیوان

گلاب: نصف فنجان

زعفران ساییده شده: یک قاشق چایخوری
۱. ابتدا نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بجوشد.

۲. سپس زعفران را حل کنید و گلاب را به آن اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.

۳. آرد را الک کنید و در قابلمه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۴. کره را در یک قابلمه دیگر ریخته پس از ذوب شدن آرد را کم کم به آن اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مرتب آن را هم بزنید. شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ آرد کاملا طلایی شود. در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک و هل را اضافه کنید.

۵. قابلمه را از روی اجاق بردارید و شربتی که با نبات تهیه کرده بودید را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد یکدست و باهم خوب مخلوط شوند.

۶. مغزهای بادام، گردو و پسته را اضافه کنید و ظرف را دوباره روی حرارت کم قرار دهید تا کاچی نبات به روغن و خوب جا بیفتد.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1169661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =