فواید خوردن روزی نصف فنجان گردو

محققان توصیه می‌کنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و کاهش ریسک سرطان کمک می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مصرف گردو با افزایش میزان باکتری‌های پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماری‌های قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت می‌کند.

فندق و خواص آن برای بدن

یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییرشکل جامعه میکروب‌های روده شده و موجب افزایش قابل توجه باکتری های سودمند روده می‌شود.

به گفته محققان، گردو همچون یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتری‌های که دستگاه گوارش را سالم نگه می‌دارند کمک می کند.

«لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می‌گوید: «سلامت روده ها با سلامت کل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان می‌دهد که گردو موجب تغییراتی در روده می‌شود و همین مسئله می‌تواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی از جمله کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است.»

انتهای پیام/

کد خبر: 1170465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =