آموزش آشپزی /  طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

ترشی فلفل کبابی طعم بی نظیری در کنار انواع غذا ایجاد می کند ، اگر میخواهید ترشی فلفل کبابی شما خوشمزه تر شود و طعم اصیل خودش را حفظ کند، فلفل ها را روی منقل زغالی کباب کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ترشی فلفل کبابی بهتر است با فلفل های تازه با پوست صاف و بدون لک تهیه شود . تندی فلفل ها بعد از کباب کردن ، کم می شود.  

برای تهیه ترشی فلفل کبابی باید از قبل فلفل ها را به سیخ بکشید و روی شعله گاز یا زغال کباب کنید یا این که میتوانید روی توری فلزی بچینید و همه طرفش را روی حرارت کباب نمایید یا این که روی توری فر بچینید و با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۶ – ۸ دقیقه کبابشان نمایید.

آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد گرجی؛ یک سالاد جذاب و خوشمزه

ترشی فلفل کبابی همدان و ترشی فلفل کبابی ترکیه بسیار معروف هستند و در هر کدام از سبزیجات معطر به اضافه سیر برای خوشمزه تر شدن ترشی استفاده می  شود.

کباب کردن فلفل روی منقل زغالی طعم بهتری به ترشی شما می دهد.

مواد لازم ترشی فلفل کبابی ترکیه  
فلفل تند یا دلمه ای       ۳ کیلو گرم
سیر     ۱ بوته
نمک     ۲ قاشق غذا خوری
سرکه     ۱ لیوان
روغن زیتون     ۱ فنجان
جعفری     ۱۰۰ گرم
نعناع خشک     ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ترکیه

اگر میخواهید ترشی فلفل شما ، طعم تندی داشته باشد از فلفل تند و اگر میخواهید طعم ملایم داشته باشد از  فلفل دلمه در کنار ۱ – ۲ عدد فلفل تند استفاده کنید.

فلفل ها را به سیخ بکشید و روی حرارت شعله گاز یا زغال به طور کامل کباب کنید تا پوستشان سیاه شود.

فلفل های کباب شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و رویشان را بپوشانید تا خنک شود سپس پوست فلفل ها را جدا کنید.

در صورت نیاز فلفل ها را بپوشیید تا پوست سیاه رنگ کاملا از آن ها جدا شود و سپس از وسط برش بزنید و تخم فلفل ها را در اورید.

فلفل ها را به صورت نگینی درشت خرد کنید.

حبه های سیر را خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده به فلفل اضافه کنید.

سرکه را به همراه نعنا خشک ، نمک و روغن زیتون اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید و در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیوفتد.

ترشی فلفل کبابی همدان

مواد لازم ترشی فلفل کبابی همدان  
فلفل سبز     یک کیلو
نمک       یک قاشق غذا خوری سر پر
سرکه     حدود یک و نیم لیوان
 آب جوشیده سرد ( در صورت تمایل )     یک لیوان
 سبزیجات معطر ( ترخون ، مرزه ، نعنا )یا ( ترخون ، شوید )      از هر کدام چند برگ
سیر     چند حبه

فلفل ها را به سیخ بکشید و کباب کنید یا روی شعله پخش کن روی گاز کبابی نمایید.

برای فلفل های درشت کبابی شده بهتر است رویشان را با پارچه ای مرطوب بپوشانید تا خنک شوند و پوستشان راحت تر جدا شود.

فلفل ها را در ظرف شیشه ای بریزید و لابه لای آن ها سیر و سبزیجات معطر قرار دهید.

در آخر نمک اضافه کرده و مخلوط سرکه و آب سرد را تا جایی که روی مواد را بپوشاند ، داخل شیشه بریزید و درش را ببندید و در یخچال بگذارید.

ترشی فلفل کبابی بلافاصله قابل استفاده است ولی اگر میخواهید بیشتر جا بیوفتد میتوانید ۱۰ – ۱۴ روز صبر کنید.

کد خبر: 1170663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =