به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وبسایت «سلامتی عالی» (verywell health) در مقالهای همه چیز این مد جدید پوستی از نحوه انجام آن تا ادعاهایی که باید از انجام آنها اجتناب کرد را بررسی کرده است.
بیشتر بخوانید:
چرا صورت انسان دچار افتادگی میشود؟ + راهکار پیشگیری
ماساژ صورت با یخ چگونه کار میکند
این روش مراقبت از پوست با استفاده از یخ، کیسه یخ یا غلتک یخ روی صورت در نواحی مختلف از جمله پیشانی، گونهها، بینی، خط فک و چانه و اطراف دهان کار میکند.
اگرچه کلینیکهای زیبایی یا مراکز ماساژ این کار را انجام میدهند، اما میتوان آن را در خانه نیز انجام داد. برای پیشگیری از سوختگی با یخ باید مراقب بود که یخ بهصورت مستقیم روی پوست قرر نگیرد و چیزی مثل کیسه پارچهای بین پوست و یخ قرار بگیرد.
فواید بالقوه یخ روی صورت
اگرچه درباره فواید استفاده از یخ روی صورت مطالعات گستردهای صورت نگرفته است، اما پیرامون تاثیر کیسه یخ یا دمای سرد برای برخی از مشکلات پوستی مانند آکنه، پف زیر چشم و التهاب، تحقیقات محدودی انجام شده است.
فواید یخ برای آکنه
آکنه زمانی اتفاق میافتد که فولیکولهای موی زیر پوست با چربی و سلولهای مرده پوست مسدود میشوند.
سرمادرمانی (کرایوتراپی) که استفاده از دمای بسیار سرد برای کمک به التیام بدن و کاهش التهاب است، یکی از درمانهای موجود برای آکنه است. اگرچه که استفاده از یخ روی آکنه با استفاده از دستگاه سرما درمانی که برای کمک به شرایط خاص پوستی طراحی شده است، یکسان نیست، اما اصل استفاده از سرما برای درمان در هر دو روش مشترک است.
فواید یخ برای پف زیر چشم
پف زیر چشم که به آن کیسههای زیر چشم نیز میگویند، میتواند دلایل مختلفی از جمله افزایش سن، ژنتیک و حساسیت داشته باشد. کمبود خواب نیز میتواند یکی از دلایل آن باشد.
از آنجایی که سرما میتواند به کاهش التهاب و جریان خون کمک کرده و به این ترتیب تورم زیر چشمها را کاهش دهد، یکی از راههای از بین بردن پف زیر چشم استفاده از چیزهای سرد روی آنهاست.
چنانچه قصد دارید این روش را امتحان کنید، یخ را مستقیما روی پوست زیر چشم نگذارید و با استفاده از کیسه یخ این کار را انجام دهید.
التهاب و حساسیت
اگر آخرین باری که آسیب دیدید از کیسه یخ استفاده کردید یا از جمله ورزشکارانی هستید که حمام یخ میگیرند، از قبل با قدرت شفابخش یخ آشنا شدهاید.
کیسه یخ میتوانند به درمان التهاب و درد کمک کنند. استفاده از سرما یا یخ همچنین ممکن است به رفع التهاب و حساسیت روی صورت، از جمله خارش آن کمک کند.
لازم نیست یخ مورد استفاده آب یخ زده باشد
بهمنظور استفاده از یخ برای ماساژ آب یخ زده تنها گزینه نیست. میتوان از ترکیبات دیگری برای این کار استفاده کرد.
یخ آلوئهورا
آلوئهورا از دیرباز برای بیماریهای پوستی و آفتابسوختگی و کمک به التیام زخمها و آکنه استفاده میشود. این ماده هم به صورت موضعی روی پوست استفاده میشود و هم برای استفاده خوراکی برای برخی شرایط سلامتی ترویج میشود.
میتوان ژل آلوئهورا را در قالبهایی منجمد کرد و از آن برای ماساژ صورت استفاده کرد.
یخ چای سبز
چای سبز فواید سلامتی زیادی دارد. از جمله فواید آن برای پوست کمک به درمان آکنه، پیری یا قرمزی پوست است. تصور میشود چای سبز به بازسازی بافت و ترمیم آسیبهای پوستی کمک میکند.
چای سبز همچنین حاوی کافئین است، مادهای که در بسیاری از محصولات پوستی به دلیل نقش آن در منقبض کردن عروق استفاده میشود.
میتوان چای سبز دمکشیده را در قالبهای یخ منجمد کرد یا کیسههای چای سبز خنک شده را روی پوست به ویژه زیر چشمها قرار داد.
چه کسانی باید از گذاشتن یخ روی صورت خود اجتناب کنند؟
اگر شرایط زیر را دارید از گذاشتن یخ روی صورتتان خودداری کنید، یا قبل از آن با یک متخصص زیبایی مشورت کنید:
افراد با پوست حساس: ماساژ صورت با یخ در کسانی که پوست حساس، مخصوصا شرایطی مانند روزاسه دارند، میتواند باعث تحریک بیشتر شود. در چنین شرایطی باید کاملا مراقب بود. چنانچه علائمی مثل قرمزی یا خارش را مشاهده کردید آن را متوقف کنید.
کسانی که به تازگی جراحی زیبایی یا عمل زیبایی دیگری انجام دادهاند: این دستورالعمل را دنبال کنید مگر اینکه پزشک جراحتان ماساژ با یخ را توصیه کرده باشد.
مویرگهای زیر پوست آسیب دیدهاند: قبل از استفاده از یک متخصص پوست یا زیبایی مشورت بگیرید.
ماساژ با یخ در خانه
دستها را بشویید.
دو تا سه تکه یخ را در یک پارچه تمیز قرار دهید.
به آرامی و در حرکات دایرهای پارچه حاوی تکههای یخ را روی صورت خود حرکت دهید. این کار را برای چند دقیقه بدون مکث زیاد انجام دهید.
برای جلوگیری از خشکی صورت، پس از انجام ماساژ صورت با یخ، از مرطوب کننده استفاده کنید.
میتوانید این کار را چند بار در طول روز انجام دهید، اما هر دفعه از یک کیسه پارچهای تمیز استفاده کنید تا باکتریها روی صورت پخش نشوند و هر بار پیش از انجام این کار دستها را بشویید.
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام/
نظر شما