دستمزد کارتال در پرسپولیس ۲.۵ برابر فنرباغچه

یک رسانه ترکیه‌ای دلیل قبول کردن اسماعیل کارتال برای نشستن در میز مذاکره با پرسپولیس را «پیشنهاد مالی بالای این باشگاه» دانست.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، «کارتال از پیشنهاد جذاب پرسپولیس غافلگیر شد»، این گزارش امروز (چهارشنبه) نشریه ۲۴saat ترکیه از دلیل مذاکره سرمربی سابق فنرباغچه با سرخ پوشان پایتخت است.

بیشتر بخوانید:

شایعه عجیب درباره پرسپولیس بعد از ابقای درویش

پرسپولیس بنا به گزارش رسانه‌های ترکیه آماده پرداخت دستمزد سالیانه ۲.۵ میلیون دلار به اسماعیل کارتال است که بیش از ۲ و نیم برابر دستمزد او در فصل گذشته روی نیمکت فنرباغچه است.

درویش، مدیر عامل پرسپولیس از هفته گذشته مذاکره با این مربی ترک را آغاز کرده و اخیرا برای انجام نهایی کردن قرارداد با اسماعیل کارتال به ترکیه سفر کرده تا جلسه نهایی را برگزار کند.

نشریه ترکیه‌ای می‌نویسد که اسماعیل کارتال چند پیشنهاد از سوپر لیگ ترکیه و یک پیشنهاد از التعاون عربستان را رد کرد و «دلیل اصلی قبول مذاکره با پرسپولیس مبلغ جذاب دستمزدش» است.

بر اساس گزارش نشریه فاناتیک ترکیه، کارتال در زمان مربیگری فنرباغچه «سالیانه یک میلیون دلار دستمزد می‌گرفت» و در فصل گذشته ۹۹ امتیاز با این تیم کسب کرد که رکوردی عالی به نامش ثبت کند و «جزو ۳ مربی موفق سوپر لیگ» لقب بگیرد.

کد خبر: 1256435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =