غایب بزرگ الوحده برابر تراکتور در لیگ نخبگان آسیا

به نوشته روزنامه البیان امارات عمر خربین دیدار حساس الوحده برابر تراکتور در لیگ نخبگان آسیا را از دست داده است.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ در یکی از بازی‌های هفته دوم دور گروهی لیگ نخبگان آسیا دو تیم تراکتور ایران و الوحده امارات به مصاف هم می‌روند. کاروان الوحده به همین منظور در ایران به سر می‌برد.

روزنامه البیان امارات از غایب بزرگ و تاثیرگذار الوحده در این بازی خبر داد و اعلام کرد که عمر خربین به خاطر مشکلات خانوادگی نمی‌تواند تیمش را در این بازی همراهی کند.

این بازی در حالی برگزار می‌شود که الوحده در بازی نخستش پیروزی بزرگی را به دست آورد و برابر الاتحاد، قهرمان فصل قبل لیگ عربستان، به پیروزی دست یافت. در حالی که تراکتور برابر حریفش، شباب الاهلی امارات با تساوی یک بر یک متوقف شد و این باعث شده است به سه امتیاز این بازی نیاز داشته باشد.

محمد قربانی و مبین دهقان دو بازیکن ایرانی الوحده‌اند که در این سفر تیمشان را همراهی کردند. به احتمال خیلی زیاد قربانی در ترکیب اصلی تیم اماراتی که هدایتش را ژوزه مورایس پرتغالی بر عهده دارد به میدان برود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1282006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =