عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد

در پی رصد و اقدامات اطلاعاتی دقیق سربازان گمنام امام زمان (عج)، یکی از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه بازداشت شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمانشاه،‌ یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه‌ را در چارچوب پرونده‌ای دستگیر کردند.

براساس این گزارش، تحقیقات درباره جزئیات این پرونده هنوز ادامه دارد.

همچنین سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمانشاه در ادامه روند پیگیری‌های اطلاعاتی از تخلفات برخی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه؛ در حال انجام اقداماتی برای بازداشت یکی دیگر از اعضای این شورا هستند.

جزئیات دقیق این پرونده و هویت افراد درگیر، پس از تکمیل تحقیقات و طی مراحل قانونی، از سوی مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

‌شورای شهر کرمانشاه در سوم مهر ماه امسال به دلیل عدم تشکیل جلسات رسمی، بی‌توجهی به مشکلات شهری و عدم هماهنگی در انجام وظایف قانونی از سوی هیئت حل اختلاف استان منحل شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1283353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =