تهران- ایسکانیوز: هاشم بیک‌زاده که برای جراحی دستش همراه کاروان تیم ملی به سیدنی برنگشته بود دقایقی پیش به اردوی تیم ملی اضافه شد.

مدافع تیم ملی که در تمرینات پیش از آغاز مسابقات جام ملت‌های آسیا استخوان کف دستش دچار شکستگی شده بود پس از جراحی ظهر امروز به وقت سیدنی به اردوی تیم ملی بازگشت.

بیک‌زاده در گفت‌و‌گویی کوتاه بعد از بازگشت به اردوی تیم ملی به خبرنگاران حاضر در استرالیا گفت: «خوشحالم که بار دیگر به جمع بازیکنان تیم ملی برگشتم. این هم قسمت من بود که در این جام غایب باشم و راضی‌ام به رضای خدا. از این لحظه هم مانند یک هوادار کنار تیم ملی هستم و به دوستانم روحیه می‌دهم تا در این مسابقات با قدرت هر چه بیشتر ظاهر شوند.»

مدافع تیم ملی همچنین ادامه داد: «شکر خدا جراحی دستم به خوبی انجام شد و پزشکان از وضعیتم راضی هستند.»

بر اساس این گزارش، هاشم بیک زاده همراه دکتر خانلری و دکتر شهاب که در ملبورن مانده بودند تا مراحل درمانی و جراحی بیک‌زاده را تحت نظر داشته باشند به سیدنی برگشته و مورد استقبال اعضای کاروان تیم ملی قرار گرفتند.
کد مطلب: 190304

وب گردی

وب گردی