تهران- ایسکانیوز: نمایش " پرواز ایکار " کاری از گروه تئاترجم به کارگردانی محمد حاتمی در سالن استاد ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه می رود .
به گزارش ایسکانیوز، نمایشنامه این اثر بر اساس رمان " پروزا ایکار " نوشته رومن کنو توسط حسین پاکدل اقتباس و به نگارش درآمده به تهیه کنندگی حجت سیدعلیخانی تولید می شود . طراحی صحنه آن را نیز خود محمد حاتمی برعهده دارد . این نمایش حال و هوای کمدی دارد و در قالب فانتزی اجرا می شود .
در این نمایش بازیگرانی چون کوروش تهامی ، امیرکاوه آهنین جان ، سینا رازانی ، آزاده صمدی ، روح اله کمانی ، تینو صالحی ، علیرضا مهران ، الهام دهقانی ، عماد سالکی ، پریسا فلاح زاده ، سامان مظلومی ، و محمد حاتمی ایفای نقش می کنند .
آهنگساز : بهرنگ معتمدی طراح لباس : هلیا شکری ، دستیار و برنامه ریز : هلیا کریمی ، منشی صحنه : نازیار عمرانی ، مدیر صحنه : پوریا اخوان ، محمد روحبخش مشاور رسانه و تبلیغات / عکاس : محمد وفائی از دیگر عومل این نمایش هستند
به گزارش روابط عمومی گروه این نمایش از هجدهم فروردین ماه هرروز به غیر از شنبه ها ساعت هجده و سی در سالن استاد ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه می رود .