تهران-ایسکانیوز: آیات عظام مکارم شیرازی، جوادی آملی و صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در قم، با صدور پیامی درگذشت همشیره حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی را تسلیت گفتند.

 

متن پیام آیت الله مکارم شیرازی به این شرح است:

فقدان اسفناک همشیره محترمه مقام معظم رهبری را که تقارن معناداری با ایام شهادت بانوی بزرگ اسلام فاطمة زهرا (سلام الله علیها) دارد، صمیمانه به ایشان تسلیت عرض کرده، خداوند روح آن مرحومه را با جده‌اش فاطمه زهرا (سلام الله علیها ) محشور گرداند و صبر جمیل و اجر جزیل برای معظم له و همه خانواده‌های وابسته به ایشان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

متن پیام آیت الله جوادی آملی به شرح ذیل است:

در گذشت بانوی مکرمه، همشیره گرامی حضرت آیت الله خامنه‌ای، مقام معظم رهبری را به معظم له و بازماندگان بزرگوار آن فقیده سعیده تسلیت، علو درجات آن بانوی باایمان و صبر جمیل خانواده‌های مصیبت دیده از خدای سبحان مسئلت می‌شود.

در پیام آیت الله صافی گلپایگانی آمده است:

درگذشت همشیرهٔ مکرمه، علویهٔ محترمه را به حضرتعالی تسلیت عرض نموده، رحمت واسعهٔ الهی برای آن فقیدهٔ سعیده و صبر و اجر برای بازماندگان مکرّم و بقای برکات وجود شریف را از خداوند متعال مسئلت دارم.

 
کد مطلب: 243869

وب گردی

وب گردی