پخش شبنامه ، سخنرانی از تریبون های رسمی ، انتقاد و تخریب اقداماتی است که طی ماههای اخیر توسط گروه های خاصی بر ضد دولت یازدهم آغاز شده است. در این راستا نمایندگان مجلس واکنش نشان داده و خواستار اصلاح این رویه از سوی این گروه خاص شدند.

به گزارش ایسکانیوز؛ماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توزیع شبنامه و بولتن هایی برضد دولت در مراسم های سالروز رحلت امام (ره) و 15 خرداد به خانه ملت گفت: توزیع بولتن و شبنامه در جهت تامین منافع گروهی خاص است.

پخش شبنامه ضد دولت،نشان از عنادی آشکار است

کمال الدین پیرموذن با بیان اینکه پیامبر اسلام (ص) می فرمایند:ˈافراطی ها بهره ای از اسلام نبرده اندˈ، افزود: متاسفانه برخی از افراد که ادعای ذوب در ولایت را دارند، آنجا که منافع و استمرار قدرتشان با سخنان رهبری زاویه دارد، متاسفانه بدون توجه به فرمایشات ایشان به دنبال انتقام گیری از مردم هستند.
وی با تاکید براینکه انتخاب حجت الاسلام روحانی تجلی اراده مردم است، تصریح کرد: توهین به روحانی، توهین به ملت است اما این افراد چون نمی توانند توهین های خود را علنی مطرح کنند از هر وسیله ای برای اهانت به رییس جمهوری مانند شبنامه و بولتن استفاده می کنند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: افراد توهین کننده به رییس جمهوری خودسر، جناحی و شکست خوردگان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند.

وی با تاکید براینکه امام (ره) پدری مهربان برای همه مردم ایران و امت اسلامی بود، افزود: پخش شبنامه و بولتن ضد دولت در مراسم سالروز گرامیداشت یاد امام (ره) دامن زدن به اختلافات در بین امت و مردم ایران است.

پیرموذن خاطرنشان کرد: اخیرا تعدادی از هم گروهی های این افراد خودسر که دل در گرو اسلام و منافع نظام و کشور دارند، به این نتیجه رسیده اند که با رفتارها و کارهایشان در حال عبور از ولایت فقیه هستند و باید از این گروه جدا شوند.

وی با بیان اینکه دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت در مجلس فراکسیون های سیاسی هستند، نه حزبی ادامه داد: متاسفانه اعضای فراکسیون اصولگرایان در برخی موارد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب عبور می کنند اما فراکسیون رهروان ولایت خط قرمزش فرامین رهبری است.

نماینده مردم اردبیل در مجلس در تشریح سخنانش با اشاره به سوال از وزیر امورخارجه در صحن علنی توسط اعضای جبهه پایداری در صحن علنی مجلس تصریح کرد: درباره سوال از وزیر امورخارجه، در پیامی به نمایندگان خواسته شد که از تیم مذاکره کننده هسته ای حمایت کنند، ولی این افراد با توجه به اینکه این پیام را دریافت کردند اما بازهم سوال خود را پس نگرفتند و با دولت عناد داشتند.

پیرموذن با بیان اینکه در مجلس افرادی که صدای بلندی برضد دولت دارند همان بازیگران صحنه مفاسد اقتصادی هستند، افزود: «پشت پرده یقه سفیدان، این افراد هستند که به آقایان مرتضوی و زنجانی مربوط است و خودشان هم اخیرا اعلام کرده اند که از تحریم ها برضد کشورمان حدود 24 میلیارد دلار سود کرده و جیب های خود را پر کرده اند.»

وی تصریح کرد: این افراد در برخورد با موضوعی مشخص و مبرهن مانند کاسبی کردن در جریان تحریم هیچ دفاعی از خود ندارند، «چون متاسفانه در طی چند سال گذشته فرهنگی در کشور ایجاد شده که منافع شخصی را به منافع کشور ترجیح می دهند.»

عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: «یقین داشته باشید از محل پشت پرده های تحریم کشورمان جیب بسیاری از این افراد که برضد دولت هستند پر شده به شکلی که حتی دفاعی در برابر مدارک ارایه شده علیه خود ندارند و برای اینکه اذهان را منحرف کنند، روزی دولت را درباره مساله هسته ای و روز دیگر درباره مسایل فرهنگی و یا اظهارات رییس جمهوری زیر سوال می برنند.»

وی با بیان اینکه پشت پرده توزیع بولتن ها و شبنامه ها منافع فردی و جمعی افراد تولید کننده این شبنامه ها مخفی شده است، خاطر نشان کرد: پیامبر اکرم (ص) می فرمایند بدترین مردم کسانی هستند که به خاطر منافع دیگران آخرت خود را می فروشند.
***
توهین به رئیس دولت،خوراک تبلیغاتی برای رسانه های غربی
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با توصیه به برخی منتقدان دولت که انتقادات خود را در قالب و روش مناسب بدون توهین و اهانت بیان کنند، گفت: توهین و اهانت به رییس جمهوری خوراک تبلیغاتی برای رسانه های غربی درست می کند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی با بیان اینکه برخی ها تحمل خود را برای انتقاد از دولت افزایش دهند به ایرنا افزود: متاسفانه فضایی در کشور ایجاد شده که هر مطلبی که رییس جمهوری می گوید مورد هجمه شدید مخالفین قرار می گیرد و متاسفانه برچسب های ضد دینی و ضد اسلامی به آقای روحانی زده می شود.
وی با بیان اینکه آقایان باید توجه داشته باشند که همه ما سوار یک کشتی هستیم و سوراخ کردن آن یعنی غرق کردن تمامی افراد این کشتی، تصریح کرد: این افراد کار را به جایی رسانده اند که حتی به لباس رییس جمهوری که مورد تایید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته، توهین می کنند.

نماینده مردم رشت در مجلس ادامه داد: من به این دوستان توصیه می کنم که از لفاظی و توهین به رییس جمهوری خودداری کنند، ولی اگر نقد و نصیحتی هم وجود دارد، باید در قالب و روش مناسب بیان شود.

وی با بیان اینکه پرخاشگری و توهین به جز اینکه خوراک برای رسانه های غربی ایجاد می کند، سود دیگری برای کشور ندارد، خاطرنشان کرد:سخنان توهین کنندگان به رییس جمهوری به مردم این پیام را می دهد که در فضای سیاسی کشور یک صدا حاکم نیست و اختلافات شدیدی وجود دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود:عقلای کشور معمولا مسایل و مشکلات خود را در فضای غیررسانه ای حل می کنند، بجای اینکه آنرا تبلیغاتی کنند؛متاسفم از اینکه این سخنان از مرحله نقد رد شده و به توهین، فحاشی و بولتن سازی رسیده است.
***
تریبون نمازجمعه نباید در اختیار گروه خاصی باشد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه سیاسی و جناحی بودن تریبون نمازجمعه به ضرر ملت و جامعه است، گفت: تعریف و یا انتقاد از اشخاص از تریبون نمازجمعه انسجام میان نمازگزاران را از بین می برد.

محمد باقری بنابی به خانه ملت، درباره اینکه باندی و جناحی بودن تریبون نمازجمعه چه تبعاتی می تواند برای جامعه داشته باشد، گفت : نمازجمعه متعلق به نظام است و با توجه به اینکه همه گروه ها وجناح های سیاسی در نمازجمعه حضور فعال دارند؛ می توان گفت که به طور طبیعی نماز جمعه یک همایش سیاسی ازسوی همه گروه ها برای حفظ انسجام نظام جمهوری اسلامی ایران است که هر هفته برگزار می شود.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نمازجمعه درجهت تثبیت ارکان نظام بوده و اقدامی سیاسی عبادی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در شهرهای مختلف کشور برگزار می شود، ازاین رو با توجه به نقش نمازجمعه درپیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی قطعا خطبای نمازجمعه نباید سلایق سیاسی خود را در این امر دخالت دهند و تریبون نمازجمعه نباید در اختیار گروه خاصی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: مواردی که درجهت حفظ منافع ملی کشور و ثبیت اعتقادات دینی است باید از تریبون نمازجمعه مطرح شود، اما اینکه خطبای نمازجمعه وارد بحث جزئیات جریانات سیاسی شوند واین تریبون در اختیار گروه خاصی قرار بگیرد به طورحتم به صلاح ملت و جامعه نیست؛ بنابراین یک خطیب نمازجمعه باید اعتدال گرایی، تقوا و عدالت را مورد توجه قرار دهد، چرا که برخی از خطبای نمازجمعه در گذشته و حال برخی از مطالبی را از این تریبون مطرح می کنند که بیشتر نشان از نگرش باندی و جناحی به این موضوع دارد.

باقری تاکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در مسائل مختلف سیاسی و فرهنگی بی طرف است، خطبای نمازجمعه هم باید پیرو رهبر معظم انقلاب باشند و نمازجمعه را از ورود هرگونه سلیقه سیاسی دور نگه دارند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: نباید از تریبون نمازجمعه در تعریف یا انتقاد از فردی استفاده کرد و نام بردن از اشخاص خاص درنمازجمعه قطعا به ضرر جامعه است، از سوی دیگر اینگونه رفتار کردن خطبا در نمازجمعه این شائبه را ایجاد می کند که این افراد به جریان سیاسی خاصی تعلق دارند، بنابراین این رویه پراکندگی در میان نمازگزاران ایجاد می کند.
***
از روی لحن گوینده می توان فهمید که چه کسی نقد می کند و چه کسی تخریب
معاون امورتقنینی معاونت پارلمانی رییس جمهور از مرزبین نقد و تخریب،ماجرای مهمانی همسر رئیس جمهور ونحوه ورود اعتدالگرایان به انتخابات سخن گفت.

محمدرضا خباز که سابقه چهاردوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد این روزها در پست معاونت تقنین،به مجید انصاری معاون پارلمانی دولت یازدهم کمک می کند. به زبان ساده تر با وجود آنکه اکنون در دولت است ، ارتباط مستقیمی با مجلس دارد و همچنان خود را متعلق به آنجا می داند. موضوع گفت وگوی ما با او درباره افراط گرایی و مقابله با فضای دوقطبی در جامعه بود. او در این مصاحبه از گفت و گویش با نماینده ای که درباره مهمانی همسر رئیس جمهور در مجموعه سعد آباد تهران سوال کرده بود مطالبی را بیان کرد. به نظر او بزرگ کردن این مسئله تنها به خاطر تخریب دولت صورت گرفته بود. او همچنین در این مصاحبه از یک پرونده ای در دولت پیشین نام برد که در آن فردی از بانک مرکزی وجه برای وارد کردن یک میلیون و 600 هزارتن گندم گرفته است اما نه گندم را وارد کرده و نه وجه را عودت داده است.

خباز به خبرآنلاین گفت: منتقد به معنای واقعی خود، نه تنها مورد احترام دولت است، بلکه هر انسان عاقلی باید از منتقد دلسوز استقبال کند. اولین شرط منتقد این است که با دلسوزی حرفی را بیان کند، نه با کینه. ما باید مخلص کسی باشیم که دلسوز ماست و باید برای او فرش قرمز هم پهن کنیم. اما به شرطی که اثبات کند دلسوز است. برای اثبات دلسوزی باید به لحن و بیان توجه کنیم. نحوه بیان نشان می دهد که از روی کینه سخن می گوید یا از روی دلسوزی. امام باقر (ع) فرمودند که بهترین دوست من کسی است که عیب مرا به من هدیه کند. اگر کسی آمد و عیب ما را به ما هدیه کرد، باید از او تشکر و استقبال کنیم و بپذیریم. اگر حتی او اشتباه کرده بود با توضیحات ما قانع خواهد شد.

وی ادامه داد: آن چیزی که باعث نجات کشور می شود انتقاد دلسوزانه است. اتفاقا همین چند روز پیش آقای رئیس جمهور در جمع دوستان محیط زیست اعلام کردند که اگر شما دیدید که کسی​ ( مخصوصا دولتی ها) دارد محیط زیست را تخریب می کند، فریاد بزنید و ما هم از شما تشکر می کنیم. آقایانی که این سخن را بیان می کنند و این انتقاد را به دولت بیان می کنند ، یا مرز بین انتقاد و تخریب را نمی دانند و یا تجاهل می کنند. یعنی خود را به ناآگاهی می زنند. فردی که دارد انتقاد می کند اول باید به خود مراجعه کند و ببیند آیا این انتقاد برای خیرخواهی است یا برای مچ گیری است. اگر برای خیرخواهی بود، بداند که عملش در نزد خداوند ماجور است و فرد هم مورد استقبال و مورد احترام است. اما وقتی خودش به نیت خودش مراجعه می کند، سر خودش که نمی تواند کلاه بگذارد.

نماینده سابق مجلس اظهار داشت: وقتی می بیند که با نیت کینه توزی و با نیت تخریب و خراب کردن دولت وارد می شود، خواهش من از او این است که به خود منتقد نگوید. حد اقل خودش سر خودش کلاه نگذارد و بگوید که من آمده ام که دولت را تخریب کنم و آنچه در دل دارد را به زبان هم بیاورد. در این صورت می شود صداقت و گرنه کسی بخواهد خیرخواهانه انتقاد کند ( که در اسلام به آن می گویند امر به معروف و نهی از منکر)، امری است خداپسند. امر به معروف و نهی از منکر باعث دوام و قوام یک جامعه می شود، موجب مصونیت باقی دستورات اسلامی می شود و جامعه در جای خود قرار می گیرد. لذا هر کس که می خواهد انتقاد دلسوزانه ای بکند، نه تنها دولت مخلص اوست و استقبال می کند بلکه برای او فرش قرمز هم پهن می کند. آن هایی هم که دارند تخریب می کنند، دیده اند که چقدر دولت با صبر و مدارا برخورد می کند. گاهی وقت ها که یک سخنی دوستان دولت بیان می کنند به این جهت است که نکند افراد بیرون بگویند این انتقاداتی که این ها می کنند درست است.

وی در خصوص اوج گیری انتقادات به دولت یازدهم نسبت به دولت های گذشته اذعان داشت: از آنجایی که من با خود منتقد جشن همسر رئیس جمهور در مجلس صحبت کردم این مسئله را توضیح می دهم. من به او گفتم که کاری که در کاخ سعدآباد اتفاق افتاد از همه جهات پسندیده بود ، چرا شما عکس جلوه دادید؟ گفتم مراسم برای حضرت فاطمه (س) بود، شما به گونه ای سخن گفتید که بیرون فکر کردند جشن عروسی یا جشن تولد خانواده آن ها بوده است. چون گفته بودند که جشن هایتان را در خانه هایتان برگزار کنید. درصورتی که جشن خانم فاطمه زهرا (س) بوده است. اگر جشن حضرت زهرا در محیط کاخ گرفته نشود، آیا باید در بیغوله گرفته شود؟ دوم اینکه دعوت کننده همسر رئیس جمهور بوده است. تا حالا همسران روسای جمهور سابق در این فعال نبوده اند. ایشان آمده اند و مانند همسرشان پا به عرصه گذاشتند. این منتقد گفت که انتقاد من از همینجاست و حرف از همین جا آغاز می شود.
کد خبر: 7410

وب گردی

وب گردی