طاهری: منصوریان برای استفاده از جوانان ریسک نکرده است/ استقلال به راحتی الاهلی را شکست می دهد

پیشکسوت باشگاه استقلال تهران متعقد است استقلال به راحتی الاهلی امارات خواهد برد ، به دور بعدی لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا صعود خواهد کرد.

بیژن طاهری در گفت و گو با ایسکانیوز گفت: خوشبختانه استقلا ل در دور برگشت لیگ برتر شرایط رو به رشد پیدا کرده و باخت مقابل تراکتور سازی نمی تواند باعث شروع روند نزولی استقلال شود ، در این بازی اشتباهات فردی و حساسیت کسب مقام نایب قهرمانی بیشتر از مسایل فنی منجر شکست استقلال شد ولی تیم های عرب به ویژه اماراتی بسیار سطح فنی شان پایین تر از فوتبال باشگاهی کشورمان بوده ، به طور قطع روز سه شنبه استقلال به راحتی برنده بازی مقابل الاهلی خواهد بود.

وی در مورد شکست استقلال در بازی رفت مقابل الاهلی خاطر نشان کرد: در بازی رفت استقلال از روی یک غافل گیری در دقیقه 90+2 گل خورد ولی پس از برگزاری چهار بازی در آسیا تجربه بازیکنان جوان در لیگ قهرمانان افزایش یافته که این موضوع باعث کاهش اشتباهاتشان در بازی با الاهلی می شود.

طاهری در مورد حضور بازیکنان جوان در ترکیب اصلی استقلال در لیگ قهرمانان همچنین گفت: خوشبختانه بازیکنان جوان آرام آرام در لیگ برتر کشور در ترکیب اصلی استقلال تثبیت شدند و شرایط لازم جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا پیدا کردند و فقط بازیکنان باتجربه باید آن ها برای جلوگیری از ورود مسایل حاشیه ای در مقابل عرب ها راهنمایی کنند.

وی در خصوص نتیجه نگرفتن استقلال در ابتدا این فصل افزود: تیم فوتبال استقلال کادر فنی و 70 در صد بازیکنان اصلی اش در این فصل تغییر پیداکرده بود و منصوریان برای استفاده از جوانان در ترکیب اصلی ریسک نکرده بود، اما پس از عملکرد ناموفق بازیکنان نامی استقلال ، آرام آرام جوانان به ترکیب اصلی اضافه شدند و با توجه سابقه بازی هایشان در فصل قبل لیگ برتر در این فصل به خوبی باور شدند و بعضا در نتایج لیگ برتر شانزدهم تاثیرگزار بوده و در لیگ قهرمانان آسیا بی تاثیر نبوده و نخواهد بود.

601

کد خبر: 760361

وب گردی

وب گردی