ضرورت توسعه مدل بومی استاندارد و کیفیت

هفتمین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات همزمان با گرامی داشت یکصد و چهلمین سالگرد تاسیس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مهندس نیره پیروز بخت، رئیس سازمان ملی استاندارد در هفتمین جشنواره فاوا گفت: یکی از بهانه های این همایش، صد و چهل و یکمین سالگرد وزارت ارتباطات است و هفت سال است که همزمان با این جشنواره جایزه ی ملی کیفیت فناوری در این وزارتخانه اعطا و از شرکت های با کیفیت در بخش فناوری تقدیر می شود.
او افزود: در ابتدا، تکنولوژی در سطح بسیار پایینی بوده است و در سال های اخیر با شتاب بسیار زیادی در حرکت است.
پیروزبخت ادامه داد: جایزه ی ملی کیفیت ۱۴ سال است که در سازمان ملی استاندارد شکل گرفته است که در ابتدا واحدها، برگرفته از استانداردهای اتحادیه ی اروپا ارزیابی می شدند اما چند سالی است که مدل بومی استاندارد و کیفیت را توسعه داده ایم که مورد حمایت اتحادیه اروپا هم قرار گرفته است.
رئیس سازمان ملی استاندارد تصریح کرد: ۳ سازمان در دنیا وجود دارد که در رابطه استانداردها فعالیت می کند که ITU, IC, ISO سه سازمان درگیر حوزه ی استاندارد هستند و در ایران فعالیت های مرتبط با استانداردهای فناوری یا همان ITU در وزارت ارتباطات انجام می شود.
او خاطر نشان کرد: تمام مولفه های مرتبط به خصوص مشتری مداری در بحث ارزیابی مدنظر است و باید روند توسعه و رشد استانداردها صورت گیرد که گاهی مغفول می ماند چون لوح زرین کیفیت توسط رئیس جمهور اعطا می شود که شرکت باید همه جوانب کیفیت را رعایت کند که در حوزه رشد و ادامه ی کیفیت سنجی مغفول مانده ایم.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: مرجع جایزه ملی کیفیت سازمان استاندارد است و دیگر بخش ها باید با این سازمان همکاری کنند و اگر قرار است در بخش های دیگری تقدیری صورت گیرد باید با تعامل سازمان استاندارد باشد.
پیروز بخت ادامه داد: کیفیت زندگی مردم باید در همه جوانب و روز به روز بالاتر رود که هر کالایی را مردم استفاده کردند از کیفیت و استاندارد محصول رضایت داشته باشند هم چنین کیفیت سطح بالاتری از استاندارد دارد و رضایت مشتری در همه ی جوانب را می طلبد.

202

کد خبر: 915097

وب گردی

وب گردی