آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت پلو بندری
پلو بندری یکی از غذاهای سنتی و محلی جنوبی است که طعم خوشمزه و بینظیری دارد و روش پخت و درست کردن آن در شهرهای مختلف، متفاوت است.
-
آموزش آشپزی/ دستور تهیه دمی کباب با روش بازاری
دمی کباب یکی از انواع غذاهای ساده و قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی کباب با ما همراه باشید.
-
آموزش آشپزی/ دستوری آسان و فوری برای پخت پیراشکی گوشت و قارچ
پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی خانگی آماده است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خوراک قارچ فرنگی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خوراک قارچ فرنگی آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پاستا بدون مرغ با سس پستو
پاستا پستو بدون مرغ یکی از پاستا های بسیار خوشمزه و ساده است.
-
آموزش آشپزی/ روش درست کردن املت قهوهخانهای
املت قهوه خانهای یکی از املتهای بسیار خوشمزه و ساده است.
-
آموزش آشپزی/ خورش جعفری همراه با مرغ
خورش جعفری یکی از خورشتهای اصیل گیلانی است که عطر و طعم بسیار خوشمزهای دارد و به راحتی و سریع میتوانید به همراه برنج درست کنید و لذت ببرید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش انار بیج با مرغ گیلانی
یکی از خورشتهای بینظیر شمالی که این بار قرار است با مرغ تهیه شود و طعم و مزه بینظیری دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت گیاهی خوشمزه برای گیاهخواران
کتلت گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. کتلت یکی از محبوب ترین غذاها در میان ایرانیان است و به همین دلیل دستور پخت های متنوعی برای آن ابداع شده است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه شیر برنج با روشی ساده
شیر برنج علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوقالعاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.
-
آموزش آشپزی/ دستور تهیه کیک پاپ کورن
کیک پاپ کورن ، یک کیک فانتزی و فوری است که میتوانید برای جشن تولدها و مهمانی های کودکانه از این کیک زیبا و خوشمزه استفاده کنید.
-
آمزش آشپزی/ طرز تهیه یک غذای خاص، برنج لیمو ترش
برنج لیمو ترش غذایی است که در این مطلب با روش پخت و مواد موجود در آن آشنا می شویم. ماده اصلی این غذا برنج است. بنابراین برای وعده ناهار مناسب می باشد.
-
آموزش آشپزی/جوجه کباب تابهای خوش طعم و مجلسی
جوجه تابهای با مرغ چرخ کرده یکی از روشهای بسیار خوشمزه و نرم و آبدار برای تهیه یک غذای سنتی ایرانی داخل تابه است.
-
آموزش شیرینیپزی/ راز خوشمزه شدن و ترفندهای لازم برای پودینگ ها
پودینگ یک دسر محبوب، ساده و خوشمزه است که معمولا در مهمانی ها و دورهمی ها سرو می شود. تهیه پودینگ نکاتی دارد که رعایت آنها به خوشمزه تر شدن آن کمک خواهد کرد.
-
بهترین شیوه خشک کردن بامیه در منزل چیست؟
بامیه یک گیاه سبز خوردنی بوده که حاوی مواد مغذی بسیار زیادی است. بامیه به طور رایجی در کشورهای آسیای جنوبی و آمریکا و آفریقا استفاده می شود. بامیه برای تهیه خورشت یا هر غذای دیگری مورد استفاده قرار می گیرد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کراستینی ایتالیایی به روش ساده
کراستینی یک پیش غذای ایتالیایی معروف است که در زمان اندکی آماده میشود و انواع مختلفی دارد که پنیری آن رایجترین است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی فلفل کبابی
ترشی فلفل کبابی طعم بی نظیری در کنار انواع غذا ایجاد می کند ، اگر میخواهید ترشی فلفل کبابی شما خوشمزه تر شود و طعم اصیل خودش را حفظ کند، فلفل ها را روی منقل زغالی کباب کنید.
-
۵ نکته طلایی و موثر برای درست کردن پیتزای خانگی
پیتزا یکی از محبوبترین و خوشمزهترین نوع فست فود در سراسر دنیاست که بسیاری از افراد دوست دارند در منزل آن را تهیه کنند.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سبزی دلار شمالی
دلال یا به زبان محلی دَلار یا درار یک نوع چاشنی معروف در شمال کشور است که از ترکیب سبزیهای معطر محلی با نمک تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد ماکارانی ایتالیایی
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای معروفی هست که به عنوان یک غذای سبک هم میل می شود و شما میتوانید این سالاد را به روش ایتالیایی ها در منزل درست کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه میلک شیک مارشمالو
میلک شیک مارشمالو یک نوشیدنی خوشمزه به خصوص برای بچه ها است که میتوانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه املت مرغ
املت مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد کدو
سالاد کدو سبز یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای استفاده در رژیم های لاغری و کاهش وزن تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت آلو و قیسی
این خورش یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و مجلسی است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کاچی نباتی، شیرین و مقوی
کاچی نبات یکی از انواع دسرهای سنتی و مقوی ایرانی است که برای فصل زمستان بسیار مناسب است.
-
آموزش آشپزی / با این چند روش جذاب قارچها را سوخاری کنید
قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیشغذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست.
-
چند روش برای بهتر کردن ظاهر برنج شفته شده
هیچ گاه نمیتوان برنج شفته شده را به برنجی شمرده تبدیل کرد، اما میتوانید با راهکارهایی ظاهر برنج شفته را بهتر کنید. در این مطلب به شما خواهیم گفت برنج شفته شده رو چیکار کنیم.
-
ادویه فلافل شامل چه چیزهایی میشود؟
فلافل در اصل یک غذای عربی است که در ایران نیز پر طرفدار است، این غذا به علت استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت به دیگر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده تر است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش قورمه گیلانی
خورش جعفری یکی از غذاهای سنتی شمالی است که با روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه این مطلب از بیتوته دستور پخت انواع خورش جعفری شمالی را به شما آموزش می دهیم.
-
آموزش آشپزی/ آموزش تهیه یک غذای فوری و خوشمزه مناسب بانوان شاغل
این غذا خیلی راحت و ساده است و میتوانید این بدون فر و داخل تابه آن را تهیه کنید.