آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه شامی پنیری
شامی، نوعی کباب گرد تابهای که از گوشت چرخکرده، پیاز و آرد (معمولاً آرد نخودچی) تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش آبادانی
آش آبادانی یکی از انواع آش های معروف استان خوزستان می باشد که می تواند به عنوان وعده سحری یا افطار مورد استفاده قرار بگیرد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات
امروز یک ترکیب فوق العاده برای مزهدار کردن مرغ به شما آموزش خواهیم داد که بهتر است از یک مرغ با وزن کوچک یا ران مرغ برای تهیه آن استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کیک مرغ
کیک مرغ غذایی ساده و سبک است، این غذا با ظاهر خوبی که دارد، زینت بخش میزهای مهمانی است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته قلقلی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با ظرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه و ساده به روش سوئدیها آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه نخود پلو با گوشت
نخود پلو با گوشت یکی از پلوهای بسیار خوشمزه است که اگر خوب مزه دار شود بسیار خوشمزه می باشد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه واویشکا شوید
واویشکا شوید هم با پلو و هم با نان سرو میشود و میتوانید با هر نوع مخلفاتی آن را آماده کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی
کوکو لوبیا چشم بلبلی یکی از انواع کوکوها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و همان طور که مشخص است از لوبیا چشم بلبلی برای تهیه این کوکو استفاده می شود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت طلا کوله
طلا کوله غورابه یا کوله غورابه یکی از خورشت های گیلانی است که با مرغ پخته می شود. این غذا طرفداران زیادی در شمال کشور دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه یارمه پلو
یارمه یا بلغور گندم سرشار از ویتامین D و A است و غذای مفید برای زنان باردار است، همچنین برای افرادی که در رژیم غذایی هستند بسیار مفید است.
-
آموزش آشپزی / فته بادمجان
فته بادمجان خوراک خوشمزه و بدون گوشت با ظاهری جذاب و زیبا می تواند اشتهای شما را باز کند.
-
آموزش آشپزی / نرگسی اسفناج
“نرگسی اسفناج” یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز
-
آموزش آشپزی / ماکارونی با مرغ و پنیر
ماکارونی یک نوع پاستای خشک است که بهطور سنتی شکل گرفته و در اشکال و اندازههای گوناگون تولید میشود و دارای طعم و رنگهای متفاوت است.
-
آموزش آشپزی / قلیه اسفناج با عدس
قلیه اسفناج با عدس یک خوراک خوشمزه و مقوی می باشد که برای مازندران می باشد این خوراک به سرعت تهیه می شود و برای تهیه آن نیازی به گوشت ندارید.
-
آموزش آشپزی / خورش آلو سیاه
خورش آلو سیاه یکی از انواع خورشت ها می باشد که همان طور که از نام این خورش مشخص است از آلو سیاه برای تهیه آن استفاده شده است.
-
آموزش آشپزی / کباب لبنانی
کباب لبنانی یک نوع کباب بسیار خوشمزه و خوشطعم است که شباهت زیادی به کباب کوبیده خودمان دارد ولی با اندکی تفاوت که در تابه تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی / جوجه کباب مکزیکی
جوجه کباب به سبک مکزیکی تند یکی از غذاهای خیابانی مکزیکی ها می باشد. جوجه کباب با سس تند در مناطق غرب ایران نیز تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی / کوفته یزدی
کوفته یزدی یکی از انواع کوفته ها می باشد که می توانید به صورت کوفته کباب نیز آن را تهیه کنید و همان طور که از نام این غذا پیداست برای استان یزد می باشد.
-
آموزش آشپزی / ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده
ته چین بادمجان و گوشت یکی از لذیذترین انواع ته چین است. بهتر است برای تهیه این غذا از بادمجانهای قلمی و کشیده با پوست براق استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی / گراتن قارچ
گراتن قار” یک غذای فرنگی است. گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته می شود.
-
آموزش آشپزی / تخم مرغ شکم پر
تخم مرغ شکم پر در آمریکا و اروپا شمالی به شدت محبوب است.
-
آموزش آشپزی / خورش نازخاتون
خورش نازخاتون یکی از غذاهای سنتی خوشمزه گیلان است که با بادمجان تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی / پلو بریانی هندی
بریانی یا بیریانی (Biryani) از غذاهای خوشرنگ و خوشمزه هندی است که در قسمتهایی از پاکستان، افغانستان، ایران و عراق هم با دستور مشابه و نزدیک به دستور پخت بریانی هندی طبخ میشود.
-
آموزش آشپزی / املت مرغ و سبزیجات
املت می تواند یک صبحانه کامل برای هر شخصی باشد و او را تا وعده نهار سیر نگه دارد.
-
آموزش آشپزی / کتلت ذرت
کتلت ذرت یکی از انواع کتلت ها است که بسیار سریع آماده میشود.
-
آموزش آشپزی / حلوای ضیا بری
حلوا ضیابری یکی از انواع حلواهای استان گیلان است. قدمت این حلوا به ۵۰۰ سال پیش میرسد و گیلانیها در روزهای خاص این حلوا را تهیه میکنند.
-
آموزش آشپزی / کرپ سبزیجات
کرپ سبزیجات یکی از خوشمزه ترین کرپ ها می باشد و کرپ با پنکیک ها متفاوت است.
-
آموزش آشپزی / دلمه مرغ
دلمه مرغ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه آن سینه یا ران مرغ را با مواد مخصوص پر میکنند.
-
آموزش آشپزی / سالاد مرغ کاری رژیمی
سالاد مرغ کاری یکی از سالادهای رژیمی و بسیار خوشمزه است که در سراسر دنیا تهیه میشود. این سالاد یک گزینه مناسب برای مهمانیها و تولدهای شما است.
-
آموزش آشپزی / اشکنه کشک
اشکنه کشک یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از زمانهای قدیم در سرزمین خراسان طبخ میشده و نمونههای مختلف آن در سراسر کشور تهیه میشود.