آموزش شیرینی پزی
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای توت فرنگی
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه ما باشید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه خوراکی محلی و لذیذ ایلام حلوای بگل
حلوای بگل یا حلوای خرما بگل یکی از خوراکی های خوشمزه کردی است که سوغات استفان یلام محسوب می شود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه
استفاده از زردآلوهای سفت برای درست کردن مربای زردآلو خوشمزه توصیه می شود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه اسموتی شکلاتی در خانه
اسموتی شکلاتی یکی از انواع اسموتیهای خوشمزه و پر طرفدار است که از ترکیب موز یخ زده با شیر، شکلات و کره بادام زمینی تهیه میشود.
-
آموزش شیرینی پزی/ اسموتی توتفرنگی؛ نوشیدنی برای روزهای گرم
امسال میوه محبوب توتفرنگی زودتر از هر وقت دیگر به بازار میوه و ترهبار رسیده است. با این میوه خوش طعم میتوانید یک اسموتی مقوی و خوش مزه برای اعضای خانوادهتان تهیه کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کنجد عسلی
کنجد از دانه های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است. زمانی که کنجد را با عسل مخلوط می کنند نوعی شیرینی خوشمزه به نام کنجد عسلی نرم درست می شود که متناسب با روش تهیه آن و موارد استفاده شده در تهیه آن قیمت کنجد عسلی ها با هم فرق می کند.
-
آموزش شیرینی پزی/ دلیل سفت شدن شیرینی دانمارکی خانگی
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها است که با ذائقه اکثر مردم همخوانی دارد اگر میخواهید این شیرینی را در خانه درست کنید باید ترفند هایی را رعایت کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه بستنی میوهای در منزل با روشی آسان
بستنی میوهای یکی از انواع رنگارنگ بستنیهاست که طرفداران زیادی بهخصوص در میان کودکان دارد و میتوان آن را با روشی بسیار آسان در منزل تهیه کرد.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک اسپرسو ساده و خوشمزه
کیک اسپرسو یک کیک عصرانه خوشمزه با طعم اسپرسو و کاکائو است که میتواند بهترین انتخاب برای همراهی با یک لیوان چای یا یک فنجان قهوه باشد.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
شیرینی اسکار گردویی از شیرینیهای معروف و پرطرفدار ایرانی است که برای تهیه آن از گردو استفاده میشود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک مربایی یک عصرانه خوشمزه و خانگی
کیک مربایی یک کیک خوشمزه عصرانه است که می توانید همراه با چای و قهوه سرو کنید. در این مقاله انواع طرز تهیه کیک مربایی را برای شما آماده کرده ایم.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز شیرینی وینی مجلسی خوشمزه
شیرینی وینی ، یکی از شیرینی های بین المللی ساده و خوشمره است که میتوانید برای اعیاد آن را تهیه کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک نوتلا با طعمی فوقالعاده
نوتلا یکی از معروف ترین و محبوب ترین شکلات ها میان مردم است. جالب است بدانید میتوانید با این شکلات در خانه یک کیک بسیار خوشمزه و فوقالعاده درست کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای توت سیاه خانگی
توت سیاه میوه ای بسیار خوشمزه است که خواص فراوانی دارد و برای اینکه بتوانید از خواص این میوه در تمام فصول استفاده کنید “مربای توت سیاه” را حتما تهیه کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه بیسکویت مغزدار مجلسی
بیسکاتی، بیسکویت سنتی ایتالیایی است که معمولا از مغز بادام در ترکیب آن استفاده می شود. بافت بیسکاتی ترد و کرانچی است و برای این که کاملا ترد و خشک شود نیاز به دو مرحله پخت دارد.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه نون خامهای به روش قنادی
شیرینی نون خامهای یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب دنیاست که قدمت زیادی دارد و از شیرینیهای مرسوم قنادیها محسوب میشود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه ژله بستنی ساده و خوشمزه
ژله بستنی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و شما می توانید تنها با داشتن یک بسته ژله و بستنی آن را تهیه کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه درست کردن کیک بدون شیر
برای پخت کیک اگر شیر ندارید یا طعم شیر در کیک مورد پسندتان نیست می توانید کیک را بدون شیر، با مواد دیگری درست کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه پودینگ هلو
یکی از دسرهای پرطرفداری که در پذیرایی ها و مهمانی ها می توان تهیه کرد دسر پودینگ است که در این مطلب طرز تهیه پودینگ هلو را برای شما آمورش خواهیم داد.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم و خوشبوست.
-
آموزش شیرینی پزی/ علت گود شدن وسط کیک و راه حل این مشکل
یکی از مشکلاتی که در پخت کیک های اسفنجی وجود دارد فرورفتگی در وسط کیک هاست، اگر میخواهید این اتفاق برایتان نیافتد باید ترفند هایی را در حین پخت رعایت کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه به روش خانگی
برای درست کردن یک کیک خیس پرتقالی خوشمزه می توانید از روشهای مختلفی استفاده کنید ، پخت کیک خیس پرتقالی خوشمزه خانگی حتی بدون فر و بدون همزن امکان پذیر است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه برشتوک حلوایی ویژه ماه رمضان
برشتوک نوعی شیرینی اصیل ایرانی است که برای تهیه آن از آرد نخودچی استفاده میکنند و پخت آن نیازی به فر ندارد. این شیرینی خوشمزه برای پذیرایی در ماه رمضان و مراسم مذهبی گزینه مناسبی است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشطعم
کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای میوهای است که عطر و بوی دلچسبی دارد و به دلیل داشتن سیب و گردو در ترکیباتش بسیار خوشمزه و مقوی است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربا خیار به شکل گل
خیار یکی از میوه هایی است که شاید باورتان نشود با آن مربا درست کرد.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه نان چای قزوین اصیل و سنتی
نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل پخت در منزل می باشد. شیرینی نان چای را می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کنافه شیرینی ماه رمضان
در قرن سیزدهم هجری، در کتاب آشپزی از مغرب تا اندلس، که نویسنده آن ناشناس است، از کلمه کنافه برای توصیف کرپ تهیه شده از خمیر نازک بر روی یک تابه هندی یا «آینه» (طَبَق) استفاده شده و آن را معادل روقاق میداند.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه دسر لوتوس برای ماه رمضان
دسر لوتوس یک دسر بین المللی است که از کرم و بیسکوییت لوتوس بدست می آید. این دسر به صورت لایه ای با مخلوط خامه و پنیر و مخلوط بیسکوییت و کرم تهیه می شود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه دسر محلبی پسته ویژه ماه رمضان
این دسر خوشمزه که شباهت زیادی به فرنی خودمان دارد، برای ماه مبارک رمضان و سفره افطار بسیار مناسب است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای عربی
حلوای عربی همانطور که از نامش مشخص است یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه کشورهای عربی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.