به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از واحد سبزوار، محمدرضا سعیدیاصل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در خصوص درخشش دانشجوی این دانشگاه در دومین جشنواره پایاننامههای برتر ایران ـ جایزه ویژه پروفسور حسابی گفت: فاطمه عباسیان دانشجوی مقطع کارشناسیارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با پایاننامه «بهینهسازی فرمولاسیون ژله نوشیدنی ـ گیاهی حاوی ژلاتین و عصاره بهارنارنج با استفاده از طرح مخلوط» در جشنواره پایاننامههای برتر ایران- جایزه ویژه پروفسور حسابی شرکت کرد.
وی اظهار داشت: این پایاننامه که با راهنمایی و همکاری عبدالرضا میرچولی برازق تهیه و تنظیم شده بود، توانست عنوان «پایاننامه برتر» را به خود اختصاص داده و فاطمه عباسیان نیز به عنوان «پژوهشگر برتر» مورد تجلیل قرار گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با تأکید بر اینکه جشنواره پایاننامههای برتر ایران بهعنوان یکی از جشنوارههای تحت نظارت آکادمی بینالمللی علوم و تکنولوژی ایران، فعالیت خود را در سال ۱۳۹۷ آغاز کرده و در زمینه انتشار مقالات، پایاننامهها، کتابها و دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی فعالیت میکند، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری سالانه این جشنواره، انعکاس دستاوردهای جامعه علمی، آموزشی و صنعتی کشور و در دسترس قرار دادن آنها برای عموم علاقهمندان است.
سعیدی اصل با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، نخستین واحد در بین دانشگاههای ایران است که در سال 86 موفق به دریافت مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی تکنولوژی مواد غذایی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد، گفت: گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار با بهرهگیری از امکانات پژوهشی و آموزشی گسترده شامل آزمایشگاههای تخصصی شیمی و تجزیهی مواد غذایی، میکروبیولوژی، کنسروسازی، غلات، روغن، قند، لبنیات، تخمیر، فرآودههای گوشتی، تحقیقات پیشرفته، کارگاه مکانیک، سایت کامپیوتر و اینترنت، اتاق رسم و بهرهمندی از اساتید مجرب به یکی از بزرگترین قطبهای آموزشی و پژوهشی کشور در این شاخه علمی تبدیل شده است.
انتهای پیام/