ماجرای حلیم‌های پنبه‌ای چه بود؟

 ماجرای «حلیم پنبه‌ای» را حتما شنیده‌اید؛ چند روزی است که فیلمی با عنوان حلیم نخورید در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود؛ فیلمی که در آن ادعا می‌شود که حلیم فروشان در حلیم به جای استفاده گوشت از پنبه استفاده می‌کنند!

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ماجرای «حلیم پنبه‌ای» را حتما شنیده‌اید؛ چند روزی است که فیلمی با عنوان حلیم نخورید در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود؛ فیلمی که در ان ادعا می‌شود که حلیم فروشان در حلیم به جای استفاده گوشت از پنبه استفاده می‌کنند!


موضوعی که مسئول مغازه فروش حلیم مذکور رد می‌کند و می‌گوید موضوع جدیدی نیست و چندسالی است که صنف حلیم فروشان با این شایعات دست به گریبان است، اما عجیب این است که معمولا این شایعات در ماه رمضان شدت می‌گرفت، اما این بار در زمستان این شایعه دست به دست می‌شود.

آنطور که این فرد می‌گوید هر بار که شایعه وجود پنبه و پشم در حلیم مطرح می‌شود وزارت بهداشت آزمایش‌هایی را انجام می‌دهد، اما به این نتیجه نمی‌رسد؛ علت این سوتفاهم هم شباهت گوشت به پنبه و الیاف است؛ از هر حلیم فروشی که خرید کنید بعد از شست و شوی آن دقیقا همان تصویری را مشاهده می‌کنید که در آن فیلم نشان داده می‌شود.

مسئول این مغازه حلیم فروشی در ادامه نیز می‌افزاید حلیم از گوشت و گندم تهیه می‌شود و از این رو با توجه به اینکه تنها به دو محصول وابسته است امکان تقلب وجود ندارد.

ممکن است آرد را به جای گندم جا بزنند اما پنبه به جای گوشت اصلا!

علاوه بر این رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان نیز پیش‌تر در مصاحبه‌ای گفته بود: «ممکن است مغازه داران حجم گوشت حلیم را کم کرده یا به جای گندم از آرد استفاده کرده یا از روغنی‌های صنعتی استفاده کنند، اما در هر صورت مواردی مانند این که افراد بخواهند پشم یا پنبه داخل حلیم بریزند به هیچ عنوان منطقی به نظر نمی‌رسد.»

پنبه مانند تار‌های باقی مانده پروتئین گوشت است!

پیش‌تر نیز سید رضا غلامی، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار اینگونه وجود پنبه در حلیم را تکذیب کرده بود: «تحت هیچ شرایطی پنبه یا پشم گوسفند با هیچ گونه مواد غذایی ترکیب نخواهد شد حتی در درجه حرارت بالا بنابراین انجام این امر از لحاظ فنی امکان پذیر نیست؛ اولین بار که این شایعه مطرح شد فیلمی پخش شد که در آن فیلم فردی حلیم را چند بار می‌شود که در نهایت فقط تار‌هایی باقی می‌ماند و مطرح شد که این تار‌ها پنبه است در صورتی که تار‌های باقی مانده تار‌های پروتئین گوشت بوده است. گوشت وقتی تولید می‌شود به صورت تار درمی آید و طبیعتا امکان این موضوع وجود دارد.»

میزان

انتهای پیام/

کد خبر: 1057203

وب گردی

وب گردی