آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز از زبان رییس اتحادیه

مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، علی اصغر ملکی در توضیح اینکه چرا قیمت گوشت قرمز  تغییر نکرده است، گفت: طی سه سال گذشته با خشکسالی مواجه شدیم  و به همین دلیل دامداران نتوانستند به دلیل بالا رفتن قیمت نهاده‌ها، هزینه دام‌هایشان را بپردازند و در نهایت بخشی از دام‌هایشان را راهی کشتارگاه‌ کردند.

گوشت قربانی قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در یخچال بماند

وی ادامه داد: یعنی دام‌هایی که هنوز به وزن مناسب نرسیده بودند و وقت کشتارشان نبود، به دلیل مشکلات در تامین نهاده به کشتارگاه فرستاده شدند و عرضه دام با کاهش مواجه شد.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز از دام زنده تاثیر می‌گیرد، گفت: اگر یک گوسفند با قیمت هر کیلو ۱۷۸ هزار تومان را خریداری و ذبح کنید با خارج کردن احشاء و ضایعات قیمت آن دو برابر می شود؛ با پاکسازی دنبه و ۱۰ درصد سود مغازه دار، قیمت نهایی تعیین می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1187709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =