تاثیر رژیم غذایی فستینگ برای سلامت قلب و عروق

یک رژیم غذایی سالم راهی شناخته شده برای کمک به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در حال حاضر شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی رژیم‌های غذایی خاص، مانند رژیم مدیترانه ای، رژیم پالئو، رژیم غذایی DASH و رژیم‌های گیاهی، می‌تواند به محافظت از سلامت قلب کمک کند.

بیشتر بخوانید:

رژیم‌های غذایی حاوی روغن ماهی چه سودی برای بدن دارند؟

محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اکنون دریافته اند که رژیم غذایی فستینگ (تقلید از روزه داری) در مقایسه با رژیم غذایی مدیترانه ای اثرات منحصر به فردی برای سلامت قلب دارد.

دکتر «والتر لونگو»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، می‌گوید: «رژیم غذایی تقلید کننده روزه یک رژیم غذایی گیاهی ۵ روزه است و فرد در بقیه ماه، به رژیم غذایی عادی خود برمی‌گردد».

۵ روز رژیم غذایی تقلید روزه بر روی غذاهای گیاهی کم کالری، کم پروتئین و پرچرب تمرکز دارد.

برخلاف رژیم فستینگ متناوب، فردی که رژیم غذایی فستینگ به شیوه تقلید از روزه را دارد، در طول دوره فستینگ هم به خوردن ادامه می‌دهد.

در چند سال گذشته، محققان استفاده از رژیم غذایی تقلید کننده روزه را در درمان سرطان برای کمک به کُند کردن بالقوه رشد تومورها و مستعد ساختن آنها به شیمی درمانی در انواع خاصی از سرطان، مانند سرطان کولورکتال، بررسی کرده اند.

محققان همچنین به بررسی این موضوع پرداخته‌اند که چگونه رژیم غذایی تقلید کننده روزه می‌تواند درمان سرطان سینه را در افراد مبتلا به سرطان سینه با گیرنده هورمونی مثبت بهبود بخشد.

مطالعات دیگری به استفاده از رژیم غذایی تقلید روزه در درمان بیماری‌هایی مانند ام اس، بیماری قلبی متابولیک، بیماری‌های خود ایمنی، بیماری التهابی روده، مشکلات پوستی و بیماری آلزایمر پرداخته اند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1213475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =