تهران-ایسکانیوز: یک متخصص تغذیه گفت: خربزه مشهد غیرقابل مصرف است، زیرا سموم تا عمق آن نفوذ می‎کند.
محمد صفریان به ایسنا گفت: معمولا تاثیر سموم باید تا 24 یا 48 ساعت پس از ورود سم، از بین برود اما در کشور ما این سموم باقی می‌ماند.
او با اشاره به اینکه متاسفانه سموم در بافت‌های حیوانی سریع وارد شده و به خوبی نیز جدا نمی‌شود، افزود: بخشی از شعار هفته سلامت یعنی «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» ناظر بر فرآیندهای طبخ غذا‌ست.
صفریان تاکید کرد: ادارات بازرگانی و صنعت و معدن همکاری خوبی ندارند، زیرا برخی از سمومی که استفاده از آن در کشورهای اروپایی ممنوع شده است، در کشور ما هنوز استفاده می‌شود.

کد خبر: 257980

وب گردی

وب گردی