مطالعات محققان دانشگاه تافتس آمریکا نشان می دهد که کاهش مصرف نوشیدنی های شیرین در کودکی، سبب افزایش کلسترول خوب می شود و احتمال بیماری های قلبی را در بزرگسالی کاهش می دهد.


art_1008

به گزارش ایسکانیوزو به نقل از ایرنا نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، شربت، نوشابه های انرژی زا، آب میوه های مصنوعی و چای یخ، سبب افزایش مقاومت بدن نسبت به انسولین و چاقی می شوند، به علاوه تری گلیسیرید خون را افزایش می دهند و از این رو افرادی که از کودکی به مصرف نوشیدنی های شیرین عادت می کنند، بیشتر در معرض بیماری های قلبی و اضافه وزن هستند.
به گزارش انجمن دیابت آمریکا، 355 میلی لیتر نوشیدنی شیرین، حاوی 10 قاشق چای خوری شکر است.


art_1243

بر اساس این آمار، نوشابه های شیرین عامل مرگ 25 هزار آمریکایی و 184 هزار نفر در سراسر جهان در سال است.


he3394
در ادامه این گزارش آمده است که قند موجود در نوشابه و نوشیدنی های شیرین و کافئین موجود در نوشابه، سبب بلوغ زودرس دختران می شود؛ به این دلیل که مصرف نوشیدنی های حاوی قند مصنوعی، باعث افزایش غلظت انسولین بدن می شوند و افزایش انسولین با افزایش غلظت هورمون های جنسی مرتبط است.
105105









کد خبر: 341111

وب گردی

وب گردی