راموس: پرز پادشاه رئال مادرید است

کاپیتان رئال مادرید از فلورنتیو پرز که این روزها تحت فشار قرار دارد حمایت کرد.

به گزارش ایسکانیوز،سرخیو راموس پس از پیروزی ۱۰-۲ تیمش مقابل رایو وایکانو نه نفره به خبرنگاران درباره شرایط این روزهای باشگاه رئال مادرید گفت:" رئیس باشگاه گفته سرمربی راه حل رهایی از مشکلات است و قطعا دلایل خودش برای گفتن این حرف را دارد. پرز پادشاه رئال است و ما تنها سربازان رئال محسوب می شویم. همه از سرمربی حمایت می کنیم. او سعی می کند ایده هایش را پیاده کند و ما هم سعی می کنیم آن ها را در زمین اجرا کنیم."

راموس همچنین درباره واکنش رونالدو در جریان بازی مقابل رایو وایکانو که از هواداران خواست دست از سوت زدن بکشند و تیم را تشویق کنند گفت:" گاهی اوقات بازیکنان هم اجازه دارند که احساسات شان را نشان دهند. رونالدو همیشه آن چیزی که فکر می کند را بر زبان می آورد.

زمانی که از حریف عقب افتادیم و نیاز به حمایت هواداران نیاز داشتیم با سوت های آن ها روبرو شدیم. گاهی اوقات به یک مقدار عشق نیاز دارید. مردم معمولا زمانی روی شما تمرکز می کنند که احساس کنند تمام تلاش تان را نمی کنید."

605/602

کد مطلب: 566208

وب گردی

وب گردی