المپیکی تلخ برای روسیه /محرومیت 10 ورزشکار دیگر روس از المپیک 2016

فدراسیون جهانی روئینگ و فدراسیون جهانی شنا تعداد ورزشکاران روسی که به دلیل نداشتن معیارهای ارائه شده از سوی IOC از المپیک محروم می‌شوند را اعلام کردند. به ‌این‌ ترتیب با توجه به معیارهای IOC تاکنون 10 ورزشکار روس نمی‌توانند در المپیک ریو شرکت کنند.

به‌ گزارش ‌ایسکانیوز و به نقل از سایت Inside the games، فدراسیون شنا 7 شناگر روس و فدراسیون جهانی روئینگ نام 3 ورزشکار روس را که نمی‌توانند در المپیک ریو شرکت کنند اعلام کردند.

ایوان بالاندین، ورزشکار روئینگ روس که نام او در گزارش‌های مک لارنس بوده است، نمی‌تواند در المپیک حضور یابد. در این گزارش گفته شده است که نمونه دوپینگ این ورزشکار جابه جا شده است. طبق قوانین IOC نام هر ورزشکاری در گزارش مک لارنس آمده باشد، نمی‌تواند در المپیک شرکت کند.

آناستازیا کارابلشچیکووا و ایوان پودشیوالف، ورزشکاران دوپینگی دیگر روسیه نیز قبلا دوپینگ داشته‌اند و از المپیک ریو محروم می‌شوند.

در قوانین IOC هر ورزشکار روسی که قبلا دوپینگ داشته است حتی اگر محرومیت خود را گذرانده باشد نمی‌تواند در المپیک ریو شرکت کند.

فدراسیون روئینگ روسیه اعلام کرده است که این دو ورزشکار روئینگ به دادگاه عالی ورزشی اعتراض کرده‌اند.

این در حالی است که روز گذشته (دوشنبه) FINA نیز نام 8 شناگر روس را به عنوان شناگران محروم از المپیک اعلام کرد که در بین آنها نام یولیا افیموا، قهرمان شنای 100 متر کرال سینه زنان دیده می‌شود. افیموا در این باره به دادگاه عالی ورزش شکایت کرده است.

بسیاری از فدراسیون‌های جهانی از تصمیم IOC مبنی بر محروم نکردن کامل روسیه و دادن مسئولیت محروم کردن ورزشکاران روسی به فدراسیون‌های جهانی، حمایت کرده‌اند.

با این حال فدراسیون جهانی وزنه‌برداری اعلام کرده است که بیانیه های IOC و قوانین این کمیته‌ کمی گیج کننده هستند. IWF ممکن است که تمامی وزنه‌برداران روس را محروم کند، زیرا با بررسی دوباره نمونه های المپیک پکن و لندن سه تست دوپینگ از وزنه‌برداران روسیه مثبت شده است و طبق قوانین IWF احتمال دارد که وزنه‌برداران روس محروم شوند. این فدراسیون امیدوار است که IOC و وادا قوانین واضع‌تری را برای آنها تعیین کنند تا بتواند درباره روسیه تصمیم گیری کند.

فدراسیون جهانی تیروکمان نیز اعلام کرده است که 3 ورزشکار تیروکمان روسیه در بازی‌های المپیک مسابقه خواهند داد. این فدراسیون از تصمیم IOC حمایت کرده است.

فدراسیون جهانی اسب سواری نیز اعلام کرده است که اسب سواران روس هیچ زمینه ای از دوپینگ و تقلب ندارند و دلیلی ندارد که نتوانند در المپیک شرکت کنند.

روز گذشته فدراسیون جهانی تنیس نیز 7تنیس باز روسیه را پاک اعلام کرد.

فدراسیون جهانی بوکس اعلام کرده است که پرونده یازده بوکسور روس را بررسی می‌کند.

فدراسیون های ژیمناستیک، والیبال و جودو نیز از تصمیم IOC حمایت کرده‌اند و اعلام کرده‌اند که به زودی تکلیف ورزشکاران روس را روشن می‌کند.

فدراسیون جهانی قایقرانی نیز این هفته‌ جلسه‌ای دارد تا درباره امکان شرکت 7 قایقران روس در المپیک تصمیم گیری شود.

402/601

کد خبر: 665168

وب گردی

وب گردی