به گزارش ایسکانیوز، آذین نصرالله زاده عضو هیات علمی واحد لاهیجان در خصوص اهمیت تغذیه سالم گفت: در گذشته متخصصان علوم غذایی به صورت سنتی برای برقراری سلامت، بر روی تعادل در رژیم غذایی تمرکز داشتند و تنها راه تامین آن را دریافت میزان کافی از مواد مغذی و اجتناب مصرف زیاد چربی، کلسترول و نمک می دانستند.
وی افزود: مسئله ای که در حال حاضر بیشتر به آن پرداخته می شود، دریافت بهینه مواد مغذی، افزایش میانگین عمر و از همه مهمتر شناسایی اجزای با کیفیت درترکیب غذایی است؛ اجزایی که وقتی به رژیم غذایی اضافه شوند بتوانند موجب کاهش بیماری ها و بالا بردن سطح سلامت شوند در این میان استفاده از غذاهای عملگرا یکی از این راه هاست.
نصرالله زاده بیان داشت: با توجه به مسائل مطرح شده و به دلیل تقاضای روزافزون بازار برای غذاهای عملگرا ،گستره بسیار وسیعی از این محصولات در بازار وجود دارد و شامل انواع نوشیدنی های شیرین نظیر نوشابه انرژی زا، غلات و غذای کودکان، غذاهای پخته شده، محصولات قنادی، محصولات لبنی تخمیری، ترکیبات پرچرب مالش پذیر، محصولات گوشتی و غذای حیوانات بوده و هدف از استفاده این فراورده ها متأثر کردن فعالیت میکروبی دستگاه گوارش و به عبارت دیگر بهبود وضعیت سلامتی ، رشد و عملکرد انسان است.
شایان ذکر است سخنرانی به صورت کارگاهی در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی واحد لاهیجان برگزار شد.
205/200