برگزاری کارگاه علمی با عنوان  تغذیه سالم بر اساس هرم غذایی  در واحد لاهیجان

وجود غذاهای فرا سودمند یا عملگرا در هرم غذایی ، پنجره جدیدی در دنیای تغذیه بوده که علاوه بر خواص تغذیه پایه، دارای خاصیت سلامت بخشی است.

به گزارش ایسکانیوز، آذین نصرالله زاده عضو هیات علمی واحد لاهیجان در خصوص اهمیت تغذیه سالم گفت: در گذشته متخصصان علوم غذایی به صورت سنتی برای برقراری سلامت، بر روی تعادل در رژیم غذایی تمرکز داشتند و تنها راه تامین آن را دریافت میزان کافی از مواد مغذی و اجتناب مصرف زیاد چربی، کلسترول و نمک می دانستند.

وی افزود: مسئله ای که در حال حاضر بیشتر به آن پرداخته می شود، دریافت بهینه مواد مغذی، افزایش میانگین عمر و از همه مهمتر شناسایی اجزای با کیفیت درترکیب غذایی است؛ اجزایی که وقتی به رژیم غذایی اضافه شوند بتوانند موجب کاهش بیماری ها و بالا بردن سطح سلامت شوند در این میان استفاده از غذاهای عملگرا یکی از این راه هاست.

نصرالله زاده بیان داشت: با توجه به مسائل مطرح شده و به دلیل تقاضای روزافزون بازار برای غذاهای عملگرا ،گستره بسیار وسیعی از این محصولات در بازار وجود دارد و شامل انواع نوشیدنی های شیرین نظیر نوشابه انرژی زا، غلات و غذای کودکان، غذاهای پخته شده، محصولات قنادی، محصولات لبنی تخمیری، ترکیبات پرچرب مالش پذیر، محصولات گوشتی و غذای حیوانات بوده و هدف از استفاده این فراورده ها متأثر کردن فعالیت میکروبی دستگاه گوارش و به عبارت دیگر بهبود وضعیت سلامتی ، رشد و عملکرد انسان است.

شایان ذکر است سخنرانی به صورت کارگاهی در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی واحد لاهیجان برگزار شد.

205/200

کد خبر: 712487

وب گردی

وب گردی