کلانتری: عرضه محصولات غذایی با ماندگاری ۷ ماه

محقق دانشگاه علمی‌کاربردی گفت: در نمایشگاه هفته پژوهش، مواد غذایی را عرضه کردیم که این محصولات، فراوری شده است و مواد قندی و مواد نگهدارنده ندارد.

به گزارش ایسکانیوز، پرویز کلانتری محقق دانشگاه علمی‌ کاربردی گفت: این محصولات غذایی به مدت 7 ماه بدون نگهدارنده می‌ماند و پس از باز شدن هم تا 24 ساعت دوام دارد.

کلانتری اظهار داشت: این عمل بر روی انواع سس‌ها و آب‌میوه‌ها در مرکز رشد واحد زنجان دانشگاه علمی‌کاربردی انجام شده و قصد داریم این محصولات را به تولید انبوه برسانیم.

205/200

کد خبر: 719245

وب گردی

وب گردی