غربگرایان با ترویج مذاکره موشکی در حال جبران شکست داعش هستند/ برجام ایران را در قرن 21 به قعر قرون وسطی فرستاد

علی باقری معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی روز دوشنبه به اهواز سفر کرد و در جمع طلاب مدرسه علمیه امام خمینی (ره) و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش ایسکانیوز، وی ابتدا در جمع طلاب مدرسه امام خمینی (ره) حاضر شد و گفت: اگر به دنبال آن هستیم که از سیره و روش ائمه علیهم السلام برای مسایل خود درس بگیریم، باید به امام زمان خود مراجعه کنیم، چرا که حجت خدا در هر زمان امام آن زمان است.
باقری افزود: در زمان امامت امام حسن علیه السلام اگر کسی به امام حسین علیه السلام مراجعه می کرد، سیدالشهدا او را به امام زمان یعنی امام حسن علیه السلام ارجاع می داد، چرا که در زمان امامت امام حسن علیه السلام، سیدالشهدا نیز پیرو آن امام بود.
عضو تیم مذاکره کننده هسته ای سابق تاکید کرد: دولتمردان ما اگر میخواهند از روش ائمه پیروی کنند، به جای برداشتهای ناقص و بعضاً خلاف واقع از سیره ی ائمه علیهم السلام، باید به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مراجعه کنند و حال که دسترسی به ایشان میسر نیست، بنا به دستور معصوم علیه السلام باید به نایب ایشان که اکنون نایب الامام خامنه ای است رجوع کنند تا به بیراهه نروند.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: ما به دولتمردان توصیه میکنیم مقدسات مردم را وارد سیاست بازی ها نکنند و بگذراند که امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام و امام رضا علیه السلام برای مردم باقی بماند. در اسلام "امام مصالحه" و "امام مذاکره" و "امام مناظره" نداریم، همه ی ائمه "امام اسلام" بودند و بر اساس اسلام جنگ کردند، صلح کردند، مناظره کردند و یا تقیه کردند.

ما به دولتمردان توصیه میکنیم مقدسات مردم را وارد سیاست بازی ها نکنند و بگذراند که امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام و امام رضا علیه السلام برای مردم باقی بماند.


وی گفت: انتساب نسبت هایی مانند "امام مصالحه" و "امام مذاکره" و "امام مناظره" به ائمه اطهار علیهم السلام ناشی از نقصان اطلاعات تاریخی و عدم درک و فهم مقام و جایگاه امام در جامعه ی دینی است. پیرو واقعی سیره ی ائمه علیهم السلام کسی است که در هر زمان به امام زمان خود رجوع کند و امروز راه نجات در تأسی تام و تمام و بدون چون و چرا از نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یعنی نایب الامام خامنه ای است.
باقری اظهار داشت: برخی گفته اند که "کربلا درس مذاکره است". اگر انتساب اینگونه نسبت های ناروا به ساحت امام حسین علیه السلام ادامه پیدا کند، نباید تعجب کنیم که روزی آقایان بگویند ما در مذاکره موفق تر از امام حسین علیه السلام بودیم، چرا که ما با مذاکره توانستیم سایه ی تهدید جنگ را برداریم، ولی امام حسین علیه السلام با مذاکره هم نتوانست سایه ی جنگ را از سر یارنش بردارد!
عضو تیم مذاکره کننده هسته ای سابق تاکید کرد: همچنین مردم تعجب نکنند اگر روزی آقایان مدعی شوند که امام حسین علیه السلام شب عاشورا برای عبادت از دشمن مهلت نخواست، بلکه این مهلت برای این منظور بود که امام تا صبح دعا می کرد: خدایا این 72 تن یار را از من بگیر و به جای آن یکی از دولتمردان تدبیر و امید را به من بده تا بتوانم با مذاکره، سایه ی جنگ را از روی زن و بچه و یارانم بردارم!
وی افزود: برخی شرایط زمان توافق هسته ای (برجام) را با شرایط زمان امام حسن علیه السلام مقایسه کردند و از این طریق خواستند تا ضعف ها و کاستی های راهبردی و اساسی برجام را بپوشانند، در حالی که شرایط حاکم در زمان امام حسن علیه السلام با وضعیتی که آقایان برجام را پذیرفتند به هیچ وجه همسان نبود. امام حسن علیه السلام در شرایطی مجبور به صلح شدند که برخی از کارگزاران حکومت ایشان به دشمن پیوسته و برخی دیگر نیز در شرف بیعت با معاویه بودند. آیا در زمانی که برجام پذیرفته شد برخی از کارگزاران نظام جمهوری اسلامی با امریکا بیعت کرده بودند و یا در شرف بیعت با دشمن بودند؟ اگر چنین بوده مدعیان تشابه دوران کنونی با زمان امام حسن علیه السلام اسامی این افراد خائن را اعلام کنند تا مردم به حساب آنها برسند.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: برخی شرایط کنونی را با وضعیت دوران امام رضا علیه السلام مقایسه میکنند، این در حالی است که در آن زمان امام علیه السلام حکومت نداشت، ولی امروز نظام اسلامی با برخورداری از همه ی مؤلفه های قدرت، دشمن را در عرصه های مختلف شکست داده و مقتدر و سرافراز در حال پیشرفت است.

برخی شرایط کنونی را با وضعیت دوران امام رضا علیه السلام مقایسه میکنند، این در حالی است که در آن زمان امام علیه السلام حکومت نداشت، ولی امروز نظام اسلامی با برخورداری از همه ی مؤلفه های قدرت، دشمن را در عرصه های مختلف شکست داده و مقتدر و سرافراز در حال پیشرفت است.

باقری گفت: همانطور که در جریان فتنه برخی از خواص با سکوت خود بر جسارت فتنه گران و طولانی شدن دوره فتنه گری افزودند، امروز نیز متأسفانه برخی خواص درباره ی مسایل اساسی و حیاتی انقلاب، نیرنگ ها و فریب کاری های دشمن و نیز وادادگی و دلدادگی غربگرایان و روشنفکرنمایان داخلی ساکتند. در بررسی فتنه هیچ گاه به هزینه های مادی و معنوی سکوت خواص که موجب جسارت فتنه گران و طولانی شدن دوره ی فتنه شد، پرداخته نشده و اگر روزی به این موضوع پرداخته شود، معلوم نیست که خواص ساکت بتوانند خسارت های ناشی از سکوت خود را جبران کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آیا اگر شهید حججی ها نیز مانند این افراد فکر میکردند و برای سردادن در مسیر اسلام و انقلاب تعلل می کردند، امروز جام پیروزی بر تروریسم در دستان ملت ایران بود؟ انتظار به حق از خواص این است که به وظیفه ی دینی، انقلابی و ملی خود در چارچوب رهنمودها و منویات رهبر انقلاب عمل کرده و نقش تاریخی خود را ایفا کرده و در برابر انحراف ها و بدعت های سیاسی روشنفکرنماها، حقایق را برای مردم تبیین نمایند زیرا معلوم نیست خسارت و هزینه ی سکوت خواص در قبال لجن پراکنی غربگرایان به ساحت امنیت و منافع ملی کمتر از سکوت آنها در قبال فتنه ی 88 باشد.
باقری همچنین عصر روز دوشنبه نیز در جمع دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز حاضر شد و گفت: هیچ کس با اصل مذاکره به عنوان یکی از ابزارهای دیپلماسی مخالف نیست، بلکه آنچه محل اختلاف انقلابی ها با غربگرایان است این است که اولاً؛ مذاکره تنها ابزار دیپلماسی نیست، ثانیاً دیپلماسی تنها راه تثبیت حقوق ملی و تأمین منافع ملی نیست، ثالثاً هر موضوعی قابل مذاکره نیست و رابعاً هر طرفی قابل مذاکره نیست.

اولاً؛ مذاکره تنها ابزار دیپلماسی نیست، ثانیاً دیپلماسی تنها راه تثبیت حقوق ملی و تأمین منافع ملی نیست، ثالثاً هر موضوعی قابل مذاکره نیست و رابعاً هر طرفی قابل مذاکره نیست.


معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: برجام ثابت کرد اگر صرفاً تحت پرچم دیپلماسی و تنها با سلاح مذاکره به مصاف دشمن برویم، نتیجه این می شود که اولاً؛ ملت ایران از بسیاری از حقوق هسته ای تا ابد محروم شده است، ثانیاً؛ محدودیت های متعدد و شدیدی بر فعالیت های هسته ای کشور تحمیل شده است، ثالثاً؛ دستاوردهای متعددی هسته ای کشور نابود شده و یا در آستانه ی نابودی قرار گرفته است و رابعاً؛ به اعتراف مذاکره کنندگان نتیجه ای بهتر از "تقریباً هیچ" عاید ملت ایران نشده است.
وی افزود: اختلاف انقلابی-ها با غربگرایان در این است که برای انقلابی ها حقوق ملت، منافع ملی و امنیت ملی اصل و مبنا است، ولی برای غربگرایان دستیابی به توافقی که رضایت بیگانه را تأمین نماید اصالت دارد، هر چند که این توافق موجب تضییع حقوق ملت، خدشه به منافع ملی و حتی نقض امنیت ملی هم گردد.
عضو تیم مذاکره کننده هسته ای سابق تاکید کرد: برجام ثابت کرد که نه "امریکای اوبامای مؤدب" و نه "امریکای ترامپ دیوانه" طرف قابل اعتمادی برای مذاکره نیست ولی غربگرایان می خواهند همان بلایی را که بر سر حقوق و دستاوردهای هسته ای این ملت مظلوم آوردند، بر سر توانمندی موشکی و حضور و نفوذ منطقه ای ایران اسلامی نیز بیاورند.
باقری گفت: غربگرایانی که مذاکره ی موشکی را تجویز و ترویج می کنند می خواهند گزینه ی نظامی علیه ایران را روی میز حکام عیاش عربستان نیز قرار دهند. از این رو کسانی که مذاکره ی موشکی را تئوریزه می کنند، فقط نوکر امریکا بلکه مزدور عربستان هم هستند.
وی اظهار داشت: کسانی که امروز برای مذاکره ی موشکی با دشمن نسخه می پیچند، دیروز مذاکره با تروریست های داعش در سوریه و قبل از آن مذاکره با تروریست های طالبان در افغانستان را تجویز می کردند. حد و مرز قدرت دفاعی کشور، "و اعدوا لهم مااستطعتم من قوه" است، لذا روشنفکرنماهایی که برای مذاکره ی موشکی بسترسازی می کنند، عملاً درصدد اِعمال محدودیت بر روی توان نظامی و دفاعی کشور هستند، در حالی که کم و کیف تهدیدهای دشمنان علیه ملت ایران هیچ حد و مرزی ندارد و دشمنان ملت ایران بدون توقف در حال افزایش قدرت تهاجمی خود هستند.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: برجام چنان ایران را در نظر دشمنان ضعیف کرده است که آنها به خود جرأت داده اند تا برای کاهش توان دفاعی ایران اسلامی فضولی کنند. پذیرش مذاکره ی موشکی ذهنیت نادرست دشمنان مبنی بر ضعف ایران را به اثبات خواهد رساند و آنها را نسبت به استمرار و حتی تشدید فشارها علیه ایران ترغیب خواهد نمود.

باقری در پایان تصریح کرد: زیاده خواهی غربی ها در موضوع هسته ای پس از برجام به جایی رسیده است که حتی دانشجوی ایرانی برای این که در یک موضوع پژوهش کند باید از آنها اجازه بگیرد. در شرایطی که دانشجوی ایرانی قبل از برجام برای کارهای علمی باید از استاد خود اجازه می گرفت، ولی پس از برجام دانشجوی ایرانی برای انجام کارهای علمی به جای استاد باید از امریکا اجازه بگیرد! غربگرایان نمی توانند این ننگ را از خود بزدایند که با برجام ایران را از اوج پیشرفت در قرن بیست و یک به حضیض عقب ماندگی در قرون وسطی فرستادند.

کد خبر: 880158

وب گردی

وب گردی