روایت اسپوتنیک روسیه از اتکای «شیرهای پارسی» به قدرت خود و کمک خداوند

خبرگزاری مطرح روسی گزارش جذابی از تیم ملی فوتبال ایران منتشر کرد.

به گزارش ایسکانیوز، خبرگزاری روس‌زبان اسپوتنیک نوشت: فوتبالیست‌های ایرانی را ستاره‌های پارسی، شاهزادگان فارسی یا تیم ملی می‌نامند. دارای سه مدال طلای آسیایی هستند اما حتی یک‌ بار هم از مرحله گروهی جام جهانی صعود نکرده‌اند.

این رسانه معتبر روس سپس با اشاره به حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌های جهانی 1978، 1998، 2006 و 2014 میلای و کسب تنها یک پیروزی برابر آمریکا آورده است: بهترین بازیکنان تاریخ تیم ملی فوتبال ایران شامل علی دایی، علی کریمی، علی پروین، کریم باقری و سردار آزمون هستند.

فدراسیون فوتبال ایران که تیم ملی را تحت کنترل خود دارد در سال 1920 میلادی تاسیس شد اما پذیرش آن توسط فیفا تقریبا 30 سال بعد صورت گرفت. این نهاد در سال 1948 میلادی به عضویت فیفا درآمد.

تیم ملی فوتبال ایران برای اولین‌بار در جام جهانی 1978 حضور یافت. ایران یک تساوی هیجان‌انگیز یک - یک برابر سوئد کسب کرد. برابر تیم‌های ملی هلند و پرو با نتایج 3 بر صفر و 4 بر یک شکست خورد. فوتبالیست‌های ایرانی به قدرت خود و کمک خداوند اتکا می‌کنند. تصویر زیر مربوط به دیدار دوستانه تیم‌های ملی فوتبال ایران و روسیه در سال 2011 میلادی است.

جام جهانی 1998 فرانسه برای ایرانیان شاخص است، زیرا علاوه بر کسب سهمیه توانستند در مرحله گروهی آمریکا را با نتیجه 2 بر یک شکست دهند. این اولین پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی بود. البته تیم‌های ملی ایران و آمریکا از گروه خود صعود نکردند. آلمان و یوگسلاوی راهی مرحله بعدی شدند.

شاهزاده‌های پارسی در 2 جام‌ جهانی 2006 و 2014 روسیه در آلمان و برزیل نیز حضور داشتند اما نتوانستند حتی به یک پیروزی دست یابند و در مرحله گروهی حذف شدند. ایران در جام جهانی 2014 برزیل در بازی برابر آرژانتین تمام تلاش خود را به کار گرفت و در نهایت با گل دقیقه پایانی لیونل مسی شکست را پذیرا شد.

تیم ملی فوتبال ایران حضور تاثیرگذارتری در جام‌های ملت‌های آسیا داشته است که 13 بار سابقه حضور در آن را دارد. در سال‌های 1968، 1972 و 1976 قهرمان شدند و چهار مقام سومی را نیز دارا هستند. ایران در جام جهانی 2018 روسیه با تیم‌های بزرگی همانند پرتغال، اسپانیا و تیم قدرتمند مراکش همگروه شده است.

602

کد خبر: 905118

وب گردی

وب گردی