"ابتدا گوش کن "شعار روز جهانی مبارزه با مواد مخدر

به اعتقاد رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گوش سپردن به نیازهای کودکان و نوجوانان به امنیت، سلامت، تندرستی و توانایی بخشیدن به استعدادهای آنها کمک می کند و سرمایه گذاری صحیح و موثر در خانواده ها، مدارس و جوامع در کاهش اثرات سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها بسیار موثر است.

به گزارش ایسکانیوز سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در یادداشتی می نویسد: جامعه جهانی در سال 1987 میلادی، مواد مخدر را به عنوان تهدید و مشکل جهانی مورد توجه قرار داد و مجمع عمومی سازمان ملل متحد در این سال، روز 26 ژوئن هر سال را به عنوان روز جهانی مواد مخدر به رسمیت شناخته و دولت ها همه ساله در این روز با طرح معضلات ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها و ارائه آموزش و تبلیغات ویژه به عموم مردم و اقشار مختلف، سطح آگاهی ها را در مقابله با این تهدید جهانی ارتقاء می بخشند و سازمان ملل متحد ( دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر) همه ساله شعاری را برای ایجاد عزم همگانی تر در فرایند مبارزه با مواد مخدر انتخاب و اعلام می کند.در سال گذشته شعار "ابتدا گوش کن" به عنوان شعار جهانی انتشار یافت و به لحاظ اهمیت آن برای سال جاری نیز همین شعار مطرح شد.

مهارت گوش سپردن به کودکان و نوجوانان اولین گام برای کمک به آنها در مسیر رشد سالم و امنیت آنها در برابر انواع آسیب های اجتماعی و خصوصا سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها و تأثیرات منفی آنها است.

اعتیاد به مواد مخدر به عنوان مهمترین آسیب اجتماعی در جوامع مختلف چالش های مختلفی را ایجاد کرده است و در جامعه امروزی ما نیز مواد مخدر به عنوان بستر بروز جرایم و ناهنجاری های مختلف به عنوان پدیده ای نامطلوب معضلات بسیاری همانند؛ جرایم خشن، طلاق، فحشا، کودکان کار، ناهنجاری های روحی و روانی، اختلال در نظام اقتصادی و پولی، شکاف های اجتماعی و بهداشتی و ... را ایجاد کرده است.

نقش اقشار مختلفی همانند سیاستمداران، شهروندان، والدین، معلمان و جوانان در مبارزه با مواد مخدر برای مشارکت و پیشبرد رویکردهای مردم محور و متوازن در مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها انکار ناپذیر است.

آغاز دوره نوجوانی تا پایان آن بحرانی ترین مقطع سنی برای شروع مصرف مواد مخدر و روانگردان ها است که می توان با ایجاد درک صحیح از معضلات و اختلالات نوجوانان در این دوره با مداخله به موقع، صحیح و اصولی به جوانان و نوجوان، از بسترهای بحرانی پیشگیری و دوری کرد.

گوش سپردن به نیازهای کودکان و نوجوانان به امنیت، سلامت، تندرستی و توانایی بخشیدن به استعدادهای آنها، کمک می کند لذا سرمایه گذاری صحیح و موثر در خانواده ها، مدارس و جوامع در کاهش اثرات سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها بسیار موثر است.

سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر را گرامی می داریم.

700

کد خبر: 959066

وب گردی

وب گردی