بیماری صرع تنها با دارو  و نسخه پیچى  درمان نمی شود

مدیر عامل انجمن صرع ایران با تاکید بر ارتقای آگاهی نسبت به بیماری صرع گفت: دارو درمانی تنها راه، برای درمان کامل این بیماری نیست.

به گزارش ایسکانیوز دکتر داریوش نسبى طهرانى گفت: صرع بیمارى نیست که صرفا با دارو و نسخه پیچى بتوان آن را به طور کامل درمان کرد بلکه صرع اختلالی است که تمام زندگى فرد را تحت تاثیر قرار مى دهد؛ استرس، اضطراب، شرایط تحصیلی، شغل، خواب، خوراک، اطرافیان فرد و مواردی دیگر از این قببیل مجموعه نکاتى هستند که تمام زندگى فرد را درگیر مى کند.

وى ادامه داد: بالا بردن آگاهى نقش ویژه اى در درمان دارد و لازم است نکات زیادى را یاد بگیریم تا بتوانیم بهتر با این بیمارى مبارزه کنیم زیرا صرع درست است که یک بیمارى مزمن است، اما مى توان این بیمارى را با دارو آن را کنترل کرد، باید بدانیم صرع به جز تشنج علائم دیگرى دارد که هر شخصى باید این علائم را بشناسد و به موقع درمان کند.

مدیر عامل انجمن صرع افزود: گاهى این بیمارى زنگ خطری دارد و گاهی اینطور نیست؛ هرچند این زنگ خطر نه تنها در بیمارى صرع بلکه در سایر بیمارى ها هم وجود دارد و باید دانست این بیمارى را باید به موقع تشخیص داد و کنترل کرد.

وی بیان کرد: آموزش عمومى یکی از اصلى‌ترین کارهایى است که باید انجام شود تا اطلاعات مردم در خصوص بیمارى‌ها افزایش یابد.

نسبى طهرانى تشریح کرد: انجمن صرع تلاش کرده است که در طول سال ها فضاى فرهنگى جامعه را در خصوص بیمارى بالا ببرد تا بتوان آن را بهتر کنترل کرد؛ بیماران صرع نیاز به کمک بیشترى دارند که با کنترل بیمارى آن ها میتوانند نقش مفیدى در جامعه داشته باشند.

وى بیان کرد: متاسفانه هنوز بخش عمده اى از جامعه از آگاهى ها محروم هستند و دچار خرافات و عقاید خاصى شده اند؛ باید تلاش ها بیشتر شود تا بتوان بیمارى را کاهش و این اختلال را بهتر کنترل کرد.

مدیر عامل انجمن صرع گفت: بیمارى صرع ممکن است از نوزادى تا بزرگسالى زندگى فرد و موقعیت هاى اجتماعى او را تحت تاثیر قرار داد؛ بیماران باید همیشه داروهاى خود را همراه داشته باشند تا در مواقع ضرورى دچار مشکل نشوند، از جمله در طول سفر که ممکن است داروهاى خاص را نتوان پیدا کرد.

700

کد خبر: 963069

وب گردی

وب گردی