عضو هیات علمی واحد نور در هفتمین جشنواره مخترعان حائز رتبه برتر شد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نور گفت: با انجام کارها به صورت سیستماتیک می‌توان برای دانشگاه و صنعت درآمدزایی ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از نور، بهزاد علاالدینی که روز گذشته در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار شد، در بخش دانشجویی و آزاد حائز رتبه برتر شد، اظهار کرد: برای رسیدن به درآمد‌زایی در واحدها کارها باید به صورت سیستماتیک انجام شود تا با کمک استادان متخصص بتوان صنعت دانش فنی را ارائه داد و هم درآمدزایی برای دانشگاه و صنعت ایجاد کرد.

وی افزود: در راستای تبدیل علم به ثروت و توسعه اشتغال پایدار و بومی تخصص‌محور که یکی از مأموریت های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور است توانستیم گام‌های اساسی برداریم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نور اظهار کرد: با تلاش‌های علمی و خالصانه لیلا روزبه نصیرایی، استادان و دانشجویان پرتلاش و برتر گروه علوم و صنایع‌ غذایی این واحد دانشگاهی در بیش از یک دهه تحقیقات مستمر در زمینه محصولات غذایی پروبیوتیک توانستیم گام‌های اساسی و ارزشمند برداریم.

علاالدینی گفت: در این زمینه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور موفق شد با ارائه دو طرح دانش‌بینان تولید مکمل‌های پروبیوتیکی بومی با قابلیت استفاده در صنعت غذا به عنوان ماده اولیه تولید‌کننده غذاهای فراسودمند و سلامتی‌بخش و ارائه دانش‌فنی تولید محصول غذا-داروی پروبیوتیکی بومی، در هفتمین جشنواره مخترعان و مبتکران دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور، حائز رتبه و مفتخر به دریافت نشان مبتکر و مخترع برتر شود.

در ادامه محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه تولید پروبیوتیک‌ها در این واحد دانشگاهی وارد مرحله تجاری سازی و تولید انبوه شده است، گفت: این تولید به مرحله ارائه رسیده و حتی با برخی شرکت‌ها برای فروش محصول وارد مذاکره شده‌ و به نتایج خوبی نیز دست یافته‌ایم.

کد خبر: 998988

وب گردی

وب گردی