تجهیزات داخلی «انتقال نوری» جایگزین نمونه خارجی شد

یک شرکت استارتاپی، موفق به تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی شد که با این اقدام توانسته محصولات تحریمی در کشور را بومی‌سازی کند.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، یکی از استارتاپ های کشور که در زمینه تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی (انتقال نوری) فعالیت می کند در راستای تحقق توسعه ارتباطات و فناوری های نوین ارتباطی گامی موثر برداشته است.

این استارتاپ محصولات این حوزه را قبلا در انحصار شرکت هایی همچون زیمنس و ای بی بی بود، با همت فناورانه تولید و بومی سازی کرده است. محصولاتی که هم اکنون در مراکز مخابراتی و سازمان های مختلف زیر بار است. الیته مزیت مهم این محصولات قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی اما با هزینه کمتر است.

تجهیزاتی که حتی در سیل اخیر هم به کار آمد و نیاز بحرانی به ارتباط در استان لرستان با سرعتی بالا رفع کرد.

سجاد مومنی مدیر استارتاپ «گسترش کاربرد فناوری (آریونت)» به محصولات این استارتاپ اشاره کرد و توضیحاتی درباره هر یک از محصولات ارائه داد: OTN یکی از محصولاتی است که با همت محققان توسط این استارتاپ بومی شد. این محصول قابلیت انتقال دیتا تا 2 ترابایت را روی فیبر نوری فراهم می کند و نیاز بحرانی به ایجاد ارتباط در زمان وقوع سیل در لرستان با این محصول برطرف شد تا زیرساخت ها ایجاد شود.

وی ادامه داد: . محصول بعدی مالتی پلکسر( PDH) نام دارد که به عنوان نوعی انتقال دهنده در سیستم های مخابراتی با پهنای باند 1.25 گیگابیت بر ثانیه محسوب می شود. در گذشته از محصولات شرکت هایی همچون هوآوی-zte- فایبر هوم استفاده می شد که با بومی شدن آن در کشور این محصول جایگزین نمونه خارجی شد.

به گفته مومنی، ماژول فیبر نوری(SFP) نیز یکی دیگر از محصولات این استارتاپ است که کار تبدیل دیتای الکتریکی به لیزر یا نوری را انجام می دهد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1002727

وب گردی

وب گردی