ایسکانیوز: مقامات دولت اوباما می گویند که ترکیه با استفاده نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا از پایگاه های نظامی اش برای مبارزه با گروه تروریستی موسوم به دولت اسلامی عراق و شام موافقت کرده است. سوزان رایس، مشاور امنیت ملی اوباما به ان بی سی گفت: این یک تعهد جدید است که ما از آن استقبال می کنیم. مقامات وزارت دفاع آمریکا نیز می گویند انتظار می رود پایگاه هوایی اینچیرلیک در نزدیکی مرز ترکیه و سوریه برای اقدام نظامی نیروی ائتلاف علیه داعش مورد استفاده قرار گیرد.

چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته گفته بود که استفاده از این پایگاه یکی از درخواست های کلیدی آمریکا به شمار می رود و جان الن، نماینده ویژه اوباما در ائتلاف مبارزه با داعش در این زمینه با مقامات آنکارا رایزنی کرده بود. انتظار می رود یک تیم از وزارت دفاع آمریکا در هفته جاری راهی ترکیه شوند تا طرح های استفاده از پایگاه های نظامی ترکیه را نهایی کنند.

این در حالی است که ترکیه تا کنون از پیوستن به ائتلاف جهانی مبارزه با داعش خودداری کرده و ادعا می کند که این ائتلاف از میزان توجه ها به نحوه مواجهه با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، کاسته است.

 
کد خبر: 107494

وب گردی

وب گردی