لاغری/ کاهش وزن با مصرف ماهی

می توانید ماهی را به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کنید و از آن به عنوان راهی برای کاهش وزن و لاغر شدن کمک بگیرید؛ اما نکاتی هستند که باید آن ها را رعایت کنید. 

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ماهی؛ یک وعده غذایی بسیار خوشمزه است اما این که چقدر از آن را استفاده کنید و چگونه آن را بپزید، تفاوت زیادی را به وجود می‌ آورد. می توانید ماهی را به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کنید و از آن به عنوان راهی برای کاهش وزن و لاغر شدن کمک بگیرید؛ اما نکاتی هستند که باید آن ها را رعایت کنید. 

بیشتر بخوانید:

لاغری/ روشی آسان برای توقف چاقی

به اندازه کافی نخوردن

تقریباً اکثر کسانی که می خواهند لاغر شوند، می‌ دانند که ماهی کمک کننده است اما هرگز از آن استفاده نمی کنند یا خیلی کم از آن می خورند. در صورتی که ماهی به خاطر پروتئینی که دارد؛ می‌ تواند یک وعده غذایی سالم باشد و نباید خیلی از آن دوری کنید. مصرف منظم ماهی اثرات مثبتی روی کاهش وزن و تنظیم عملکرد تیروئید و کاهش خطر سندرم متابولیک دارد و پروتئین موجود در آن شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه می دارد که راهکار خوبی برای لاغر شدن است.

تفت دادن داخل کره

شاید کره طعمِ ماهی را بهتر کند اما این که بخواهید هر غذای دریایی مانند ماهی را هم داخل کره تفت بدهید، باعث می شود که میزان کالری آن افزایش پیدا کند و پروسه کاهش وزن شما را مختل کند؛ پس بهتر است که این اشتباه را نکنید.

سرخ کردن ماهی

ماهی سرخ کرده و برشته شده طعم بسیار عالی دارد اما اگر می خواهید وزن تان را کم کنید، باید ماهی را بخارپز کنید و آن را به صورت کبابی استفاده کنید، زیرا ماهی سرخ و برشته شده؛ روغن زیادی می‌ برد که قطعاً راهکار خوبی برای کاهش وزن نیست.

نگرانی در مورد چربی ماهی

چربی ماه؛ی حاوی امگا 3 است و با چربی های دیگر متفاوت خواهد بود و فواید زیادی برای بدن دارد؛ حتی بدن به آن نیازمند است‌. پس نباید بابت چربی ماهی نگران باشید، زیرا باعث اضافه وزن نخواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1130351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =