طب سنتی/ این دانه گرفتگی صدا را برطرف می‌کند

به دانه سرشار از موسیلاژ (لعاب) است و می‌تواند به درمان سرفه ،گلودرد و گرفتگی صدا کمک زیادی کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر به دلیل سرفه‌های بیش از حد در اثر سرماخوردگی و یا هر بیماری دیگری، صدایتان گرفته، دمنوش دانه‌های به را مصرف کنید. برای این منظور می‌توانید خود میوه به را بخارپز کنید. ابتدا آن را پوست بگیرید و خرد کنید. به اندازه دو لیوان آب روی به بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از یک ساعت به پخته می‌شود.

پنیر را با گردو بخوریم یا سیاه دانه؟

در این روش دانه‌های به هم پخته می‌شوند. برای رفع عفونت ریه و درمان سرماخوردگی می‌توانید دانه‌های پخته شده به را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا لعابی شود. با خوردن میوه و دانه بیماری شما سریع‌تر درمان می‌شود. جالب است بدانید مصرف به بخارپز می‌تواند اسید اوریک و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.

ریختن دانه‌های به در آب جوش باعث آزاد شدن موسیلاژ (ماده لعابی) می‌شود. وقتی قبل از خواب یک فنجان دمنوش به دانه را مصرف کنید، التهاب ریه و تارهای صوتی سریع‌تر درمان می‌شود.

مصرف بهِ بخارپز می‌تواند برای تقویت سیستم تنفسی و عفونت ریه مفید باشد. پس با آموزش طریقه مصرف به دانه برای سرماخوردگی  می‌توانید سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/
 

کد خبر: 1187222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =