طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال و خواص آن

دمنوش‌ها یکی از نوشیدنی‌های بسیار سالم و مفید هستند که امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. پرتقال یکی از میوه‌های بسیار خوشمزه و محبوب پاییز و زمستان است که کاربردهای بسیار زیادی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ما امروز در این بخش از اول فارس طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این نوشیدنی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

برای تازه ماندن طولانی میوه پرتقال چه باید کرد؟

طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال

مدت زمان آماده سازی تهیه این دمنوش ۳۰-۲۰ دقیقه است.

مقدار مواد اعلام شده در این اموزش ۲-۳ فنجان دمنوش به شما می‌دهد.

درجه سختی تهیه این دمنوش در دسته بندی آسان قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه دمنوش پوست پرتقال: پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری

آب جوش ۲ پیمانه
عسل به مقدار دلخواه
پودر دارچین به مقدار دلخواه
آماده سازی پوست پرتقال برای دمنوش

در اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی پوست پرتقال روید. پرتقال را بشویید و خشک کنید. حال با کمک چاقو تیزی آن را پوست بگیرید. قسمت‌های سفید درون پوست را با کمک چاقو از قسمت نارنجی پوسته پرتقالتان جدا کنید. این سفیدی‌های پوست موجب تلخ شدن دمنوش شما می‌شود. حال قسمت‌های نارنجی پوست را با کمک چاقو به صورت خلالی برش زنید.

ترکیب مواد دمنوش

در مرحله دوم درون قوری مناسبی پوست خرد شده پرتقال را بریزید. آب جوش را به آن بیفزایید و قوری را ۱۵-۳۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا عصاره پوست پرتقال از آن خارج و در آب حل شود.
سرو و تزیین نوشیدنی

در سومین مرحله مناسب با ذائقه و سلیقه غذاییتان مقداری عسل و پودر دارچین به نوشیدینی گرمتان بیفزایید و بهم زنید. حال از نوشیدنی فوق جذابتان درون فنجان بریزید و با برشی از پرتقال آن را تزیین کنید.

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه دمنوش پوست پرتقال اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

شما از هر ادویه‌ دیگری در تهیه این دمنوش می‌توانید استفاده کنید، ترکیب زنجبیل، هل و جوز هندی نیز با عطر پرتقال ترکیبی بسیار جذاب به شما می‌دهد.
اگر عسل در دسترس ندارید می‌توانید با مقداری شکر نوشیدنی را شیرین کنید.
اگر پودر دارچین در دسترس ندارید می‌توانید تکه‌ای چوب دارچین در قوری بیندازید.

در صورت تمایل برای داشتن نوشیدنی سالم‌تر می‌توانید نوشیدنیتان را با کمی شیره انگور یا شیره خرما شیرین کنید، اما توجه داشته باشید که استفاده از شیره در این نوشیدنی رنگ آن را مقداری تیره می‌کند.

می‌توانید پوست پرتقال تهیه شده در مرحله اول را روی شوفاژ یا بخاری خشک کنید و آن را درون شیشه‌ درب داری نگهداری کنید و هر بار از پوست خشک‌شده پرتقال در تهیه دمنوشتان استفاده کنید.

برای تهیه پوست پرتقال برای دمنوش تان از پرتقال‌های پوست نازک استفاده کنید.

خواص دمنوش پرتقال چیست؟

پوست پرتقال حاوی انواع آنتی‌اکسیدان‌هاست که از بروز انواع تومور و سرطان پیشگیری می‌کند. پوست پرتقال موجب کاهش کلسترول بد خون می‌شود. بهبود عملکرد دستگاه گوارش،رفع حالت تهوع،کاهش اشتها و کمک به کاهش وزن از دیگر خواص این دمنوش معطر است.

این نوشیدنی بسیار معطر و خوشمزه است، سریع و راحت تهیه می‌شود و خواص بسیار زیادی دارد، به شما توصیه می‌کنیم طبق روش فوق آن را تهیه و نوش جان کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1215112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =