غذاهایی که انسان را عصبی می‌کنند

تنها عوامل بیرونی و محیطی و پیرامونی نیستند که بر حالات روحی ما تاثیر گذارند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، غذاهایی که می‌خوریم نیز نه تنها در سلامت جسمانی بلکه در تأثیرگذاری بر خلق و خو و احساسات ما نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید:

خواص چای ترش و سبز چیست؟

1)غذاهای فرآوری شده و شیرین

2)کافئین بیش از حد

3)چربی‌های بسیار فرآوری شده

4)و غلات صبحانه با قند بالا: می‌توانند نوسانات خلقی و تحریک‌پذیری ایجاد کنند.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1223614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =