چگونه در سفرها از طریق خوردن آب بیمار نشویم؟

از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آن محسوب می شود می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آن محسوب می شود می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید:

داروهای ضروری که به هنگام سفر باید به همراه داشته باشید

برای پیشگیری از ابتلا به ابن بیماری ها:

در هنگام مسافرت از آب های بسته بندی شده استفاده شود.

یخ مصرفی را از محل های بهداشتی و مطمئن تهیه کنید.

از نوشیدن آب های مشکوک در جاده ها، پارک ها و باغ ها اجتناب کنید.

از آب رودخانه ها و جویبارها برای نوشیدن، پخت غذا و شست و شوی سبزی، میوه و ظروف و لباس استفاده نکنید.

آب را در ظروف تمیز نگهداری کنید و درپوش مناسب روی آن قرار دهید.

چنانچه ناچار به استفاده از آب رودخانه و دریاچه هستید، موارد زیر را رعایت کنید:

الف) ابتدا آب را در ظرفی برای مدتی ساکن بگذارید تا ناخالصی های آن ته نشین شود و یا از یک حوله تمیز آب را عبور دهید.

ب) آن را برای مدت ۳ دقیقه بجوشانید. (اگر در ارتفاعات هستید ۱۰ دقیقه بجوشانید).

ج) از قرص های ضدعفونی کننده یا فیلترهای تصفیه آب مطابق با راهنمای آنها می توانید استفاده کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1226561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =