تهران-ایسکانیوز: رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با انتقاد از استفاده برخی از نانوایی ها در استفاده از جوهر قند در نان گفت: بررسیها نشان داده است که در برخی از نانواییها علاوه بر جوش شیرین از«جوهر قند» استفاده میکنند جوهرقند برای سفیدکردن نان استفاده میشود که اولین تاثیرات نامناسب را بر دستگاه گوارش وارد میکند.
رحمت الله حافظی با اشاره به آخرین وضعیت سلامت آب، مرغ، نان، سبزی و میوههای پایتخت نشینان و آخرین وضعیت پایش مواد غذایی در شهر تهران، گفت: یکی از اصلیترین وظایف کمیسیون سلامت شورای شهر تهران، رصد کردن مواد غذایی و معرفی آنها به شهروندان است تا از موادی که دارای استانداردهای لازم هستند، بهرهمند شوند. او با بیان اینکه کیفیت مواد غذایی باید در حد استانداردی باشد که آسیبی به سلامت مردم وارد نکند، گفت: پیش از این در گزارشهای واصله شاهد آلودگی محصولات کشاورزی به سموم کود شیمیایی و فلزات سنگین بودهایم که رفع این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
حافظی درمورد آخرین وضعیت سلامت آب شرب تهران با بیان اینکه در سال گذشته نیترات آب در 8 منطقه شهر تهران بالاتر از حد استاندارد بودنیز گفت: رسانهایشدن این مساله سبب شد که وزارتخانههای نیرو و بهداشت با جدیت بیشتری این مساله را پیگیری کنند. رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری همچنین تصریح کرد: در دیدار اخیر با وزیر بهداشت، وی عنوان کرد که این مساله در جلسه هیات دولت مطرح شده است و وزیر بهداشت اعلام داشت که موضوع آب در سال 94 در اولویتهای بهداشتی قرار دارد و هیچ اغماضی در این خصوص صورت نمیگیرد.حافظی با بیان اینکه جدیت وزارت بهداشت درخصوص رفع آلودگی آب جای تشکر دارد گفت: امیدواریم پایش آب طی ماههای آینده از امتحان موفقی بیرون بیاید.او درباره مطرح شدن موضوع «واردشدن فاضلاب 40 درصد بیمارستانهای پایتخت به آبهای سطحی» گفت: وظیفه سازمان محیط زیست و وزارت بهداشت است که در این موضوع نظارت داشته باشند اما قطعا شناسنامهدارکردن بیمارستانها و واحدهای صنفی و همچنین نظارت دورهای و منظم بر آنها و تعیین مسئول فنی که صلاحیت علمی داشته باشد تا در صورت بروز آلودگی پاسخگو باشد، میتواند به مدیریت این مساله کمک کند.